Asistent Savo Pavićević i Ljubiša Dunđerski (©Starsport)
Asistent Savo Pavićević i Ljubiša Dunđerski (©Starsport)

Dunđerski otišao, Spartak s novim trenerom u grčevitoj borbi za opstanak

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.03.23. | 12:38

Promena za kormilom subotičkog superligaša

Idemo dalje. Sa promenama trenera naravno. S tim da ovu poslednju nije inicirao sâm klub, već trener. Ljubiša Dunđerski je odlučio da napusti klupu Spartaka pošto oseća da ne može da pomogne ekipi u borbi za opstanak u Mozzart Bet Superligi.

Kako sam kaže, Dunđerski nije mogao ni da spava posle nedeljnog poraza od niškog Radničkog usred Subotice.

Izabrane vesti

Doneo sam odluku nakon jučerašnjeg poraza i neprespavane noći da podnesem ostavku na mesto šefa stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv. Ostavku podnosim iz ljudskih i moralnih razloga, a pre svega jer osećam da više ne mogu da pomognem Spartaku u borbi za opstanak. Mislim da u pravo vreme podnosim ostavku, jer sledi pauza u prvenstvu, a samim tim će novi trener imati dovoljno vremena da se upozna sa igračima i promeni nešto u sistemu igre, a sve u cilju što bržeg opstanka Spartaka u Mozzart Bet Super ligi. Zahvaljujem se upravi kluba i navijačima na dosadašnjoj podršci i razumevanju ovog mog čina”, saopštio je subotički superligaš.

Tri kola pre kraja regularnog dela sezone Spartak ima 24 bodova, svega šest više od fenjeraša iz novosadske Mladosti i četiri od Radnika. A ta dva kluba trenutno su na pozicijama koje znače selidbu u Prvu ligu Srbije. Mladost Lučani i Spartak su trenutno na mestima koje znače baraž za opstanak u eliti. S tim da ni Javor ni Radnički ni Napredak, trenutno ispred Subotičana, nisu u sigurnoj zoni.



tagovi

Ljubiša Dunđerski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara