(©MN Press)
(©MN Press)

Dunđerski: Partizanu se dan kao protiv Mladosti dešava jednom u deset godina

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.02.23. | 19:54

„Protiv Šerifa pokazali da je to prošlost“, kaže trener Spartaka

Pobeda nad Šerifom u Moldaviji uz vrlo slabu igru nije oduševila navijače Partizana, ali jeste probudila oprez u taboru Spartaka pred sutrašnji duel (17.00) sa crno-belima.

Parni valjak se teško kreće kroz prolećne izazove, prošlog vikenda je doživeo kod kuće od Mladosti GAT jedan od najtežih poraza u istoriji (4:0), međutim, trener Spartaka Ljubiša Dunđerski upozorava da se takav dan crno-belima jako retko dešava i da još jedan takav očajan meč beogradskog sastava ne treba računati.

Izabrane vesti

Mada, Spartak je jesenas usred Humske slavio golom Luke Bijelovića (1:0), pa imaju razloga Subotičani da veruju da mogu taj učinak da ponove.

Igrači su svesni u kakvoj se situaciji nalazimo i daće sve od sebe da izađemo iz rezultatske krize. U goste nam dolazi ekipa koja je pre sedam dana odigrala katastrofalno u odbrani, ali tim ne umanjujem pobedu ekipe Mladosti iz Gata koja je dobra ekipa predvođena mojim kolegom Ljubomirom Ristovskim. Prtizan je u četvrtak pokazao da je takva njihova igra prošlost i da se im se to dešava jednom u deset godina. To nas ne sme zavarati, Spartak sutra mora da ide na pobedu ili da bar uzme neki bod jer mislim da nezasluženo nismo uzeli bodove u prva dva kola što se vidi i po našoj igri“, poručio je Dunđerski.

I vezista Petar Stanić smatra da su Plavi golubovi zaslužili više po prikazanoj igri u prva dva prolećna kola.

„Nismo zaslužili da ne uzmemo nijedan bod u prva dva kola nastavka prvenstva. Prošla utakmica u Ivanjici nije bila odigrana po nekim modernim fudbalskim uslovima. Izvukli smo deblji kraj mada mislim da nismo to zaslužili, a pogotovo protiv Čukaričkog. Dolazi nam Partizan koji zaslužuje veliki respekt, a  to što je u prošlom kolu kiksnuo nama ništa ne znači. Uspeli smo da im uzmemo tri boda na stadionu JNA, pa zašto to ne bismo uradili i ovde gde bolje igramo i gde smo za oko lepši za gledanje“, rezon je Petra Stanića.

 


 

 

 


tagovi

Spartak SuboticaFK PartizanLjubiša DunđerskiMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara