Komentari na vest

DUŠAN VLAHOVIĆ – Zamislite dečaka koga u pubertetu nisu omele ni ribe, ni izlasci, ni društvo... E, zato je uspeo

P

Proficap

pre preko 1 godinu

Znam Dusana od njegove 5-6 godine. Decko je lud za fudbalom, znam mu odlicno roditelje, ako ovo citaju, verovatno ce pogoditi ko pise. E sada, nisu ga sklonili iz rima zbog Fiorentine, vec zbog procenata odredjenim ljudima. Stalno je bio u problemu, jer je njegov otac hteo da on igra i napreduje, a ne da se oko njega lome menadzerska koplja. U Zvezdi nije zavrsio, jer nije mogao da podnese da nosi taj dres, jer je od malena grobarcina (ja sam zvezdas do koske, pa sam ga od malena zezao). Dobro je sto je otisao u Fiorentinu, jer da je ostao ovde, zbog menadzerskih i procentualnih kombinacija, uvek bi bio skrajnut.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Cek, cek ako sam dobro razumeo Partizan ga sklonio da ne igra, a decko razbijao...
b

buenos

pre preko 1 godinu

Šta je razbijao? Na 20 utakmica 1 postignut gol. Možda u omladincima, ali to je drugi sport. Da nije otišao iz Srbije nikada ne bi bio to što jeste već sa 22 godine.
А

Аутоголчина

pre preko 1 godinu

Из истог смо краја. Добар је момак, видело се одувек да је талент и велики гробар. Штета за њега што није дуже био у Партизану.
G

GostRadan

pre preko 1 godinu

Partizanove uprave, od nastanka kluba su radile kontra. Svi od reda, za svoj dzep. Sto se Vlahovica tice, kao i Nastasica i Sulejmanija, steta je sto nisu bar sezonu, dve igrali u prvom timu, ali rekoh, kada imas neprijatelje u upravi, dozivis da vecito stagniras. Nece Partizan skoro da se oporavi, nazalost.
1

112233445566

pre preko 1 godinu

Inace Vlahovic i golman Milos Girdic najbolji drugari

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Klasična ugradnja! Pazi ti, molim te, sklonili ga iz ekipe zato što je obećan Fiorentini... Neverovatno! Znači zato su naši klubovi takvi kakvi jesu.
d

dzoni novak

pre preko 1 godinu

- Rekao sam Upravi da ga ne puštaju ispod 5mil - Uvalili ga za 1,5mil uz kutiju Merix praška za veš
K

Klasična ugradnja

pre preko 1 godinu

"Negde u tom periodu doneta je odluka na klupskom nivou da se Vlahović polako sklanja u stranu. Razlog je taj što je postojalo interesovanje Fjorentine, ali Dušan nije mogao da bude prodat pre punoletstva, a da ne bi rizikovao eventualnu povredu ili skrenuo pažnju još nekih, platežno moćnih klubova – a Partizan je već desetak godina negovao dobre odnose sa Violom – rešeno je da ne igra za prvi tim, već samo održava formu daleko od očiju javnosti."