Komentari na vest

Dušanov fudbalski svet: Nemaš danas vremena kao ’desetke’ nekad, statistika ne ceni igrače poput Žirua

I

Internazionale

pre 10 dana

Pa gde si veceras Dusane silni, nema gola...a da tek za dva meseca.
K

Kaminski u ofsajdu

pre 10 dana

Koliko ovaj dečko voli Juve
L

Laker

pre 10 dana

Vrlo pametan momak i to pokazuju njegovi intervjui. Drago mi je da igra bolju sezonu od prosle iako je to jako tesko u ovom Juventusu, na leto da stigne Mota i neka desetka ima da cepa 25+ sledece sezone a u reprezentaciji mora biti broj 1 spic!!!
d

d.o.o.

pre 10 dana

kako sad ovakav komentar ima sve pluseve a cim se desi jedna utakmica u kojoj promasi neku sansu, odmah su u vecini oni koji ga popljuju ko nikar u zivotu pri cemu tad oni imaju najvise pluseva? jel zapad licemeran ili smo malo i mi?
S

Srbija 1999

pre 10 dana

Limit 15 i to ako sutira penale.
P

Pobeda je resenje

pre 10 dana

Vlahović vodi Srbiju do nokaut faze u Nemackoj a onda i do samog kraja.
S

Srbija 1999

pre 9 dana

1 bod max.u grupi, nemamo cemu da se nadamo.
P

Pobeda je resenje

pre 10 dana

Vlahović vodi Srbiju do nokaut faze u Nemackoj a posle i do samog kraja.
J

Juventino10

pre 10 dana

24m eura je ogromna plata koju on ne zaslužuje. Volim ga, drag mi je mnogo, al ogromne su to pare da izdvojimo na njega. Da, da izdvojimo, isto ko da ih ja dajem, Juve sam ja!
c

cikaniki31

pre 10 dana

Vi da izdvojite? Je l zivis u Torinu? Imas sezonsku Juventusa? Juventus odvratan klub, navijam za njih samo zbog Vlahovica i Kostica..
И

И

pre 10 dana

Ovo je lepo momak objasnio. Ljudi kažu nema majstora. Ima majstora nego se sve pretvorilo u taktiku i fiziku i uopšte ne možeš da dodješ u situaciju da se namestiš na šut sa 25 metara momentalno je neko u bloku, pa se to više ni ne trenira, ni ne vežba. Ono što je moja zamerka današnjem fudbalu su slobodnjaci. Tu nema opravdanja. Slobodnjak se nije promenio ako fudbal jeste, živi zid je na istoj razdaljini, retko ko je u stanju da ga prebaci. Dušan je još i odličan u tome za današnje standarde. Nekada smo svakog vikenda gledali po 5 golčina iz slobodnjaka, ili će ga dati Miha, ili Žunjinjo, ili Bekam, ili Del Piero, Anri, Ronaldinjo, Roberto Karlos, ma ne možeš ih pobrojati. Danas gol iz slobodnjaka pada jednom mesečno u svim ligama petice zajedno.
Л

Лазар

pre 10 dana

До лопте је, данашње лопте су другачијег материјала и другачије аеродинамике, те уопште не погодују шутевима са дистанце, као рецимо лопте Триколорка или Танго
M

Mikili TB

pre 10 dana

Pazi ovog: "Do lopte je". Daj matori kako bre do lope, kakva aerodinamika, pa nije to uticajno kao kirptonit na supermena. Daju golove i danas iz slobodnjaka i to odlicne, samo mnogo redje nego pre zbog nedostatka sposobnosti, objasnjeno je gore.

boban milosevic

pre 10 dana

Hvala Duci. Dobijamo dobrog trenera sada mladog perspektivnog 👍🏻🖤🤍 bice pojacan vezni red i odbrana . napred Juve
M

Mujagic

pre 10 dana

Mislim da momak zasluzuje da ga Piksi ubaci za prvog spica na evropskom, ali nazalost mislim da ce Mitar igrati taman bio sa jednom nogom…
D

Delija NBGD

pre 10 dana

Ako ti je stalo do trofeja kao sto pricas, onda ne idi u PSG jer ce ti usati tek onda biti misaona imenica.
K

Kaminski u ofsajdu

pre 10 dana

Pa i neće on tamo. Vidiš da mu je cilj što duže da istane u Juveu, očigledno voli taj klub
г

гост

pre 10 dana

Бежи из тог Јувентуса колко те ноге носе. . .

boban milosevic

pre 10 dana

covek voli Juve
M

Mitros

pre 10 dana

Ali Psž koji je doveo dva dobra napadača letos Ramosa i Kolo Muanija i koji obojica već često malo igraju jer Enrike neretko igra sa lažnom devetkom ili Mbapeom kao špicem. Sad hoće još da dovedu Vlahovića.
l

lele3

pre 10 dana

Zele i Osimena. Pojacanja im se svode na budzenje napada. Nikako da skapiraju da im je odbrana jedan od problema i da su im tu prosek igraci godinama i godinama.
O

Odbrana

pre 10 dana

Im nije nikakav problem skrinijar markinjos hakimi ako tu ima nekih problema onda su svi ostali jaki evropski klubovi u ogromnim problemima
p

plus

pre 10 dana

donaruma koji je po meni kesa u poredjenju sa navasom ali opet kao vazi za nekog golmana

Pjanić sa tri žutaa

pre 10 dana

Dobro, Inter je prvak Italije a sad se vracamo na staro...

boban milosevic

pre 10 dana

cestitamo na tituli ali teramo se narednu sezonu 👍🏻🖤🤍
c

cikaniki31

pre 10 dana

Da. Inter je prvak Italije, a Vlahovic je nas igrac, igrac koji ce nastupati za nasu zemlju na Euru i od njega ce dosta toga zavisiti. 2 gole iz dve sanse recimo Englezima ili Dancima mogu dosta toga da donesu. Tako da koga briga za Inter? Vi koji zivite u Begaljici, ali navijaci ste Intera, Juvea, pusti me te price...