Dva i po meseca bez poraza: Marko Nikolić jezdi ka još jednom peharu

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.04.19. | 20:09

Vidi stekao prednost u prvom meču polufinala Kupa Mađarske

U nezadrživoj seriji je Marko Nikolić. Srpski stručnjak na klupi Mol Vidija hita ka četvrtom trofeju u poslednje tri sezone. Posle duple krune sa Partizanom, te titule prvaka u zemlji naših severnih suseda minule sezone, pred kraj ove je na dobrom putu da obogati kolekciju Kupom Mađarske.

Sve kao posledica slavlja u prvoj polufinalnoj utakmici nad Debrecinom, rezultatom koji treneri u ovoj fazi takmičenja najviše i vole. Pobeda bez primljegnog gola - 1:0. Čovek odluke bio je Marko Futaš, pristigao zimus iz splitskog Hajduka, koji je već u trećem minutu doneo domaćinu lepu prednost uoči revanša, 23. aprila. Futašu je to bio drugi gol za Vidi, pogodio je i minulog vikenda protiv Ujpešta i na najbolji način odmenio imenjaka Šćepovića, koji će, sva je prilika, zbog povrede morati da propusti ostatak sezone.

Izabrane vesti

Vidi je sve vreme kontrolisao utakmicu, jedini pokušaj gosti su imali iz slobodnog udarca, kad se istakao golman Kovačik, a jedini minus sa ovog meča je činjenica da je kapiten Roland Juhas zbog drugog žutog kartona isključen u završnici i propustiće revanš naredne sedmice.

Mada, u kakvog je formi Vidi trebalo bi očekivati da zakaže finale sa boljim iz dvomeča Honveda i Sorokšara. Pogotovo ako se zna da je tim Marka Nikolića u seriji od 12 pobeda i jednog remija u poslednjih 13 zvaničnih utakmica. A da je poslednji poraz pretrpljen još pre dva i po meseca, 9. februara.

U tom nizu dvaput je savladan i Ferencvaroš, a baš Fradi, kao lider tabele sa osam bodova viška u subotu dočekuje aktuelnog prvaka.

FOTO: www.molvidi.hu


tagovi

Marko NikolićVideoton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara