Dimitri Paje (©Reuters)
Dimitri Paje (©Reuters)

Dvojka na Marselj – čak 1,95! Najveća na svetu

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.12.20. | 11:01

Promo kvote u kladionicama Mozzart i za pobedu Anderlehta protiv Varegema (2,05) i Bešiktaša protiv Kasimpaše (1,95). Probajte negde da nađete veću

Posle mnogo uzbuđenja prethodnih dana u Ligi šampiona i Ligi Evrope, petak je dan kada tradicionalno počinje bogat vikend u ligama širom Evrope i sveta. U Mozzart kladionicama danas smo pripremili tri promo kvote – najveće na svetu.

Izabrane vesti

U francuskoj Ligi 1 večeras (21.00) u Nim stiže Marselj. Gosti sa Velodroma su u naletu, nisu poraženi na sedam vezanih utakmica u domaćem šampionatu, a pre tri dana konačno su pobedili u Ligi šampiona. Na jugu Francuske pao je Olimpijakos (2:1), a oba gola delo je Dimitrija Pajea. Nim ima pet poraza u prethodnih šest kola elitnog ranga u Francuskoj, a ima i veliki broj povređenih igrača. Kvota u Mozzartu na dvojku je 1,95 – najveća na svetu. Probajte da nađete negde veću!

Osim prvog meča 13. kola šampionata Francuske, spremne su još dve promo kvote, znatno povećane, na pobede favorita. U pitanju je meč šampionata Turske, Bešiktaš – Kasimpaša (17.30). Radi se o meču gradskih rivala iz Istanbula. Kec je odličan – čak 1,95. Neće domaćini imati prvog strelca tima, Kanađanina Kajla Larina. On je suspendovan zbog crvenog kartona u prošlom kolu protiv Fenerbahčea, ali i bez njega crno-beli su favoriti na svom stadionu. Crno-beli su vezali dve pobede u prvenstvu, a u prošlom kolu briljirao je Vensan Abubukar, Kamerunac koj je proteklog leta stigao u klub iz Porta.

Šampionat Belgije je veoma izjednačen ove sezone. Nema favorita. Velikani posrću. U prvom meču kola najpopularniji klub u zemlji Anderleht gostuje Varegemu (20.45). Kvota na dvojku je takođe najveća na svetu – 2,05. Gosti iz Brisela su bez pobede tri kola i pravo je vreme da četa Vensana Kompanija upiše tri boda.

PAŽNJA! Kvote su podložne promenama, ali će u svakom momentu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvoteOlimpik MarseljMarseljBešiktašAnderleht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara