Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

Dvojka na Union Sen Žiloaz i kec na Paderborn vrede najviše na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.08.23. | 10:25

Nigde nećete da nađete veće kvote

Dok čekamo da počnu Lige petice, lista je sve punija, a danas kreću Čempionšip i Južna Afrika, a za vikend i Škotska i niže lige Engleske. Bukmejkeri Mozzarta su izdvojili dve kvote koje će biti najveće na svetu u svakom trenutku.

U pitanju je dvojka na Union Sen Žiloaz u drugom kolu Župiler Pro lige protiv Standarda, kao i kec na Paderborn protiv Osnabrika u drugoj ligi Nemačke.

Izabrane vesti

Prošle sezone Standard nije opravdao nade navijača i uprave, i igrao je slabo. Cilj je bio plasman u evropska takmičenja, ali Crveni nisu uspeli da se nose sa zadatkom. Neuspešno je krenula ekipa Karla Hufkensa u novoj sezoni, pošto je u prvom kolu izgubila minimalnim rezultatom od Sint Trojdena na strani. Union Sen Žiloaz je prošle sezone ponovo bio na korak do osvajanja šampionata, ali je "propao" u poslednjem kolu. U prvom kolu nove sezone izabranici Aleksandra Blesina pobedili su Anderleht sa 2:0.

-------------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da osvojiš vikend za dvoje u hotelu Ramonda + 10.000 rsd.

-------------

PADERBORN - OSNABRIK (PETAK, 18.30), KEC 1,75

Paderborn je novu kampanju u Cvajti počeo porazom. U prvom kolu je poražen od Grojter Firta sa čak 5:0. Na utakmicu je snažno uticalo to što je Paderborn od osmog minuta imao igrača manje. Leti, u prijateljskim utakmicama, tim je skoro samo pobeđivao. Paderborn je prethodnu sezonu završio na šestom mestu, deset bodova daleko od najbolja tri. Osnabrik je prošle sezone igrao u trećem rangu. U njemu je klub završio na trećem mestu, ali zahvaljujući tome što je drugi tim Frajburga bio drugoplasiran, uspeo je da se plasira direktno u višu diviziju. Već u prvom kolu, Osnabrik je poražen, iako ne tako ubedljivo kao Paderborn - 3:2 protiv Karlrsrueom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara