Dragan Džajić i Dragan Stojković (©Starsport)
Dragan Džajić i Dragan Stojković (©Starsport)

Džajić potvrdio: Stojković selektor do 2026! Svilar nije goruće pitanje

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.03.24. | 16:20

“Logičan, normalan i očekivan epilog”, kaže predsednik Fudbalskog saveza Srbije

Jedno učešće na Mundijalu, jedno na Evropskom prvenstvu, usput i promcija u A diviziju Lige nacija. Utisak je možda mogao da bude nešto povoljniji, ali objektivno gledano – rezultatski teško da je moglo više. I zato će i Fudbalski savez Srbije prelomio – Dragan Stojković Piksi ostaje na mestu selektora Orlova.

Vest koju je eksluzivno objavio Informer, sada je potvrdio i predsednik FSS Dragan Džajić.

Izabrane vesti

Očekujem da ćemo potpisati ugovor sa Stojkovićem do 2026. godine. Potreban je jedan kontinuitet, mislim da je to jedan logičan, normalan i očekivan epilog“, rekao je Džajić za Tanjug.

Dotakao se potom i odluke Mileta Svilara da promeni fudbalsko državljanstvo i zaigra za Belgiju što mu ipak neće uspeti jer se jednom već “selio” iz reprezentacije u reprezentaciju.

To je njegova odluka. Ja to ne opravdavam, ali činjenica je da je on dugo godina živeo u inostranstvu. Nije to goruće pitanje za našu reprezentaciju, imamo mi dovoljno dobrih golmana. On je tako odlučio, videćemo kako će biti u budućnosti. Mislim da naša reprezentacija nema razloga da tuguje zbog toga što se desilo, jer imamo dobre golmane“.

Na kraju i o predstojećim prijateljskim mečevima sa Rusijom i Kiprom u sklopu priprema za Euro.

Te dve prijateljske utakmice biće priprema neke ekipe koja će nastupiti na EP. Dobro je što ćemo sada odigrati ova dva meča, a imaćemo i dve utakmice uoči početka turnir. Biće neizvesno, imamo dosta tešku grupu. Potrebno je da se posebno pripremamo za svaku utakmicu. Naša grupa je dosta teška, neće biti lako, ali verujem da ćemo biti bolji nego na Mundijalu u Kataru“, rekao je Džajić za Tanjug.



tagovi

Dragan DžajićDragan Stojković Piksifudbalska reprezentacija SrbijefssFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara