Komentari na vest

Džaka pred vratima Rima: 18.000.000 Arsenalu, 10.000.000 njemu, ugovor na četiri godine

G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Tipičan igrač za murinja, sa loptom ne zna previše ali zato zna da lakta i bije. Ne bih ga doveo makar mi bio jedina opcija u prelaznom roku.
P

Pjer

pre gotovo 3 godine

Najzad da ode panjina,ko za njega pare daje,realno on nije pojacanje ni za metalac al ima srece decko , bas ga briga.
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

Ne znam zasto, ali Arsenal nikad nije znao da proda igraca. Samo 18 miliona? Jeste da Dzaka nije neki kvalitet, ali opet 18 miliona je smesna cifra za prvotimca od 28 godina gledajuci stanje danasnjeg trzista gde se svakakvi polovnjaci prodaju za ove pare. Napadaca sa njegovom statistikom ces uvaliti danas za ove pare. Jos bih se usudio da kazem da mu je ovo bila jedna od najboljih sezona kako je u Arsenalu, koliko god to tuzno zvucalo. Pa za vece pare ce Njukastl prodati Selvija koji je godinu dana stariji od Dzake.
M

Mrcau

pre gotovo 3 godine

Ne mogu da verujem da napokon ide, koliko god Arsenal bio u autu klub se barem resava ovih pijavica!Ovaj prelazni rok sigurno idu Dzaka,Genduzi i Vilijan a cekaju se adekvatne ponude za Nketiju,AMN-a i Viloka!Uz to moguc je odlazak i Kolasinca koji se nije snasao, za koliko god da odu samo da odu vise ovi igraci koji stvarno ne zasluzuju da budu na spisku Arsenala a ne da budu i kapiteni i standardni prvotimci!Gori od ovih igraca ne mogu da se dovedu sve i da zele...Pominju se sasvim solidni igraci kao zamene za gore navedene, Bisuma,Auar,Lakonga i Neves kao zamene za Dzaku i Genduzija na beku se spominju Baku,Tripije i Arons i svi oni su bolji od Beljerina koji je u totalnom autu jos od 2018 godine i samo propada!Vezni red je srce i dusa tima i dovodjenjem normalnog igraca na sredini uz Partija ceo tim moze da proigra, moze Arsenal lepo da odradi ovaj prelazni rok uz vrlo mala ulaganja posto od vlasnika nema ni centa na vidiku sto je smesno!
p

pogled iz svemira

pre gotovo 3 godine

Dzaka je bio radilica u Arsenalu u buducnosti ce se videti njegov fajterski stil.Steta sto nije otisao u Spaniju tamo bi dominirao a drugi problem je u nasim ljudima jer ga nevole ko Sacirija a i mene iskreno jos bole ona dva gola .Murinjo nije budala sto ga trazi zna on vrednosti svih fudbalera .
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Auar i Neves su top igrači, ne mogu se upoređivati sa ovim panjevima koju su na spisku za transfer
M

Mrcau

pre gotovo 3 godine

Pogledaj samo rezultate sa Kazorlom i rezultate kada je na njegovo mesto dosao dzaka i sve ima da ti bude jasno!Dzaka nije radilica i nema ni gram discipline!To sto se kroz celu njegovu karijeru pominje da je neki lider je smesna prica, covek od kada je dosa u Arsenal navijaci ga teraju na transfer!Na zvizduke navijaca posle ne znam ni ja koje ocajne partije po redu covek baca dres kluba koji ga hrani, a to da ga ne gotivi neko sa ovih prostora zbog onog poteza je takodje smesna prica!Pogledaj samo koliko gresaka za gol pravi, jedne sezone za 38 utakmica je imao cak 7 direktnih gresaka koje su vodile do gola protivnika i bio ubedljivo prvi na listi, crvene kartone koje je dobijao su smesni, penale je pravio na ivici kaznenog bez ikakve potrebe!Jedini kvalitet mu je sut koji ne dolazi do izrazaja od ogromnog broja gluposti koje pravi na terenu!Klasican rekreativac sa kondicijom koji dodaje loptu stoperima i igra bez grama talenta,lucidnosti i kreativnosti na mestu veziste!A to koliko ga ko postuje i ceni govori to da ga dovodi Roma koja je u jos vecem problemu od Arsenala i to za smesnih 18 miliona pa za te pare idu igraci iz Dinama!
S

Slepi Gost

pre gotovo 3 godine

Idealna kombinacija! kad bude pukla veza, bice detonacija