Komentari na vest

Džakina ispovest: Neću se menjati zbog ljudi koji se kriju iza tastature, igrači u Engleskoj se plaše kritika

U

Uo

pre oko 2 godine

O tome koliko se Arteta razume u svoj posao, svedoci da je uradio sve da Dzaka ostane, a u isto vreme je oterao Toreiru, koji mozda nije top nivo, ali bolji je od Dzake i apsolutno je kljucni igrac Fjorentine, oterao i za male pare prodao Genduzija, koji je imao svoje bubice, ali eno sjajno se razvija i bice u idealnom timu lige 1, pokidao je ovu sezonu, a posebno Vilijan Saliba, koji ce verovatno biti najbolji stoper lige i uskoro ni najmanje ne sumnjam top 3 stopera sveta i ove decenije, a koji nije dobio ni minut da igra u Arsenalu, cak ni u liga kupu i to u zestokoj konkurenciji Luiza, Sokratisa, Kolasinca, Holdinga.... Arsenal ima potencijal, bez obzira na ovaj pad, puno je tu dobrih mladih igraca, sto u klubu, sto na pozajmici. Ali dzaba je to sve kad ti je trener Arteta, a konkurente treniraju Gvardiola, Klop, Konte....
Л

Ладан

pre oko 2 godine

Порука редакцији, срам вас било.. Да посветите текст овој секударној сировини, то чак ни од вас не бих очекивао.. Ето још већег разлога да обришем апликацију.
M

MozeMoze

pre oko 2 godine

Da zavrsi karijeru u voljenom Partizanu kao njegov predsednik Vokri.
G

Gost12345789

pre oko 2 godine

sramota za redakciju. takvi smo mi.. ovaj nas vredjao a mi tekst o njemu.
g

gro

pre oko 2 godine

i čime je on iz vedra neba zaslužio da objavite članak o njemu? da ste pisali o nekom turniru iz donjih niodaklevaca imalo bi više smisla.
N

No Džaka, no party

pre oko 2 godine

Kapiten, lider, legenda, srce kluba
G

Gost....

pre oko 2 godine

Nije bas toliko los igrac kao sto neki pisu ovde ali nije ni svetska klasa. Ima sjajan sut i solidan pas. S druge strane dosta je spor i ne odabira uvek najbolju opciju za pas/sut. Sportski pozdrav!
P

Pjer

pre oko 2 godine

Daleko od toga da ima sjajan sut,nego previse sutira pa nekad I mora da pogodi.
P

Peki30

pre oko 2 godine

Covek upropasti svaki mec, dobije glup crveni, ostavi tim na cedilu. Lud je ko mu da,i da igra za Arsenal, a ne kapitensku traku. Cim ne igra tim blista
M

Makalaklasa

pre oko 2 godine

Doticni treba da se tri puta dnevno zahvaljuje Bogu sto ga neko naziva fudbalerom jer ne postoji sporiji, beskorisniji, vise ogranicen igrac od njega.. prica o nekom postovanju a baca dres ciji je nazalost bio kapiten.. da se razumemo, ovo pisem kao navijac Arsenala
i

iskreno

pre oko 2 godine

Çovek je bio kapiten Bazela, Menhengladbaha, Arsenala i Švajcarske možda nije za Arsenal i Engleski stil fudbala ali reći da je loš igrač je glupost on je stvoren za Italijansku ligu i tamo bi bio među najdominantnijim veznim igračima jer ue njemu najveći problem Tempo igre u Engleskoj jer je tromiji a odlično bi mu legao stil igre u Italiji.
@

@iskreno

pre oko 2 godine

Lik je najobicniji panj. Samo idiot mu moze dati traku i novi ugovor. Svaku bitnu utakmicu je napravio crveni, vise puta direktno kostao ekipu poraza. Njegovim odlaskom Arsenal moze samo da profitira.