Komentari na vest

Džentlmenski dogovor Partizana i Zvezde o terminima superligaških utakmica

G

Gost333

pre oko 2 godine

Mozda je već neko napisao, ali bre kakvi dogovori oko termina početka, sve utakmice počinju u isto vreme i to je to. Glupostima nikad kraja.
K

Koler

pre oko 2 godine

Arena....sponzorski ugovor da se sve utakmice prenose
P

Pantela24

pre oko 2 godine

Ostatak lige nije bitan?...Kažem to kao delija...Nema razvoja lige i boljih igrača sve dok bude postajala razlika između ova dva kluba i ostalih koji popunjavaju broj. Sve dok ovakav poredak bude važio, nema kvalitetnog fudbala. Sportski pozdrav!
M

Mop

pre oko 2 godine

Pa i nije. Ono Tsc Steaua utakmica 6-6 su trebali i jedne i druge da izbace. A Vojvodinu protiv LASK-a 1-6 i Čuku protiv prosečne ekipe Hamarbija 1-5 i ne trebaju da igraju. Partizan i Zvezda nameštaju a ostale ekipe iz Srbije ošure ekipe sa sličnim budžetom 5+. u Evropi. More.
Ч

Чича

pre oko 2 godine

Само код нас. У нормалним лигама се игра у истом термину.
B

Bracooooo

pre oko 2 godine

grobari izbacili smo buduceg najboljeg stopera na svetu.Evo danas javljaju mediji da je upamekano zavrsio na aparatima kad je video kako strahinja grmelj pavlovic igra fudbala.Uporedio ga je sa bekenbauerom,samo je malo jaci od njega fizicki strahinja.Tapsoba kunde i kristian romero gledali isto klipove sa jucerasnje tekme bazela,postideli se momci.Svi u glas tvrde da je mali grmelj bolji od njih samih.Takva procena,takva duel igra takvo iznosenje lopte i mekan pas to se retko vidja u fudbalu

Mizerijo

pre oko 2 godine

Otkuda ti tolika zloba u srcu? To je momak od 20 neku godinu koji igra fudbal.
p

pa dobro

pre oko 2 godine

sta sad igra i neki momak fudbal u nasoj trecoj ligi a pritom ga igra slicno ko i ovaj pa ga niko ne dize u nebesa ko grmelja
r

ranGo

pre oko 2 godine

И шта сад првенство је поштено??? Па ако је поштено (и да је поштено) кога брига кад ко игра нормално је да не играју у исто време због гледања и тв е сад што муљају оа им треба да знају шта је онај пре урадио то су друге ствари и шта се договарају за шта служи фсс осим да се фосили омасте еврићима???
M

Mop

pre oko 2 godine

Vama nikad ništa nije pošteno. A vama ono dj... iz Indjije Preković super. Više i ne znam ko se igrao rukama u šesnaestercu. Penali kad je Tole bio na čelu saveza se pola Evrope se smejali. Onog Kadua bi trebalo u zatvor poslati. I Mrdju ništa manje. Odbrani vam Lukač dva penala na tom derbiju a vi kukate i dalje kao na nekom faulu na centru. Dva penala mašili a fauli manje više. Padali ko žene u to vreme a Tole vam bio kriv.
r

ranGo

pre oko 2 godine

Договорили су се они о свему па чак и о титули... до краја неће неће изгубити ни једни ни други можда али само можада оба клуба одиграју по коју нерешено тек да се прича а следећи дерби нерешено и партизан првак ... па ето да се пиносимо са лигом и представником у л.ш. и да сњ адамо да ће кроз кфалификације успети да избегну мине попут анортозиса флоре ....
D

Ds1989

pre oko 2 godine

Svi u isto vreme i to je to. Bez ikakvog komplikovanja
N

Ne ide

pre oko 2 godine

Ne može zbog TV prava. Arena sport plaća TV prava i ona se, u suštini, najviše pita. Njihov uslov je da Partizan i Zvezda igraju u različitim terminima, a to je i definisano ugovorom sa SLS. Naravno, izuzetak je zadnje kolo i to pod uslovom da matematički nije rešena šampionska trka, pa se lomi u tom zadnjem kolu. Jedino tada bi igrali u istom terminu. Postoje mnogi paketi kablovskih operatera koji uključuju samo Arenu Premijum 1 i tu se prenose sve utakmice Zvezde i Partizana. Ako bi se igralo u istom terminu, onda bi jedna utakmica bila na nekom drugom Areninom kanalu mimo Premiuma 1 što bi opet izazvalo negodovanje kod jednih ili drugih.
R

RedStar91

pre oko 2 godine

Bravo za dogovor! A kako je Zvezdi danas rodjendan, cestitke za najveci klub istocne Evrope! Domaci trofeji:Prvak drzave 31x(51...21);Prvak NR Srbije(46);Pobednik kupa 25x(48...21);Pobednik super kupa 2x(69,72);Pobednik liga kupa(73); Ostali domaci uspesi:Dupla kruna 11x;Dominacija u vecitom derbiju(111:81)... Internacionalni trofeji:SVETSKI SAMPION(91);EVROPSKI SAMPION(91);Pobednik srednjoevropskog kupa 2x(58,68); Ostali medjunarodni uspesi:Finalista kupa UEFA(79);Finalista super kupa Evrope(91);Polufinalista KES-a,TOP 4 Evrope,3x(57,71,92);Polufinalista KSG(62);Polufinalista KPK(75);Pobednik grupe LE(21);DUPLA KRUNA(91);Od TOP 5 klubova sa najvise titula prvaka Evrope,Zvezda je eliminisala 4:Barselonu(62),Liverpul(71),Real(75),Bajern(79).Fali jos samo Milan,2x knap:88(1:1,1.0*,1.1),21(2:2,1:1).Jos po jednom je pobedila Bajern(80),Real(86),Liverpul(18); Samo 14 klubova imaju i titulu svetskog i titulu evropskog sampiona:Real,Barcelona,Bajern,Dortmund,Ajaks,Fejenord,Milan,Inter,Juventus,Porto,Mancester J.,Liverpul,Celsi i CRVENA ZVEZDA!
c

cikotic

pre oko 2 godine

Zaboravio si Steua je sampion evrope bila.
c

cikotic

pre oko 2 godine

22 ili 24 osvajaca LS od kad je napravljena notigen forest,cetlic,fejnord ,HSV Aston villa ,marsjer,Porto ,ajax mozda Sam nekoga zaboravio
R

RedStar91

pre oko 2 godine

@Cikotic. Naveo sam klubove koji su bili sampioni i Evrope i sveta, tako sam i napisao. Steaua nikad nije bila prvak sveta pa je zato nisam imenovao.
R

Ris

pre oko 2 godine

Ubi te nostalgija! Gori si od Lesandrica iz pilota!
S

Slaba računica

pre oko 2 godine

Zvezda ima 32 titule prvaka Države, a ne 31.
G

Guza

pre oko 2 godine

Ista banda....
O

Ohi i Katai

pre oko 2 godine

OVO SE SAD DONOSI ZATO STO JE MLADOST SINOC UMALO IZJEDNACILA NA 2-2 U ZADNJEM MINUTU,PROVIDNO!

Kontraudar

pre oko 2 godine

Došli Ohi i Katai da nam kažu, ti si od onih što im ne valja kad se dogovore, ne valja kad se ne dogovore.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Ovo je dogovor od derbija.
D

Daj faul

pre oko 2 godine

Jok nego ko da se pita!? Pazar, Metalac, Lucani…? Uz duzno postovanje, Zvezda i Partizan su nosioci svega sto se desava u nasem fudbalu, i lepog i ruznog i treba da imaju najvise uticaja! Ne znaci da treba da se bahate, ali da se najvise pitaju- svakako!
G

Gost 1245780

pre oko 2 godine

Ne valja kad se svađaju,ne valja kad se u nečemu dogovore…

Kontraudar

pre oko 2 godine

Nije bitno što su nosioci nego što je činjenica da imaju te evropske utakmice koje ostali nemaju i ništa im ne znači kada igraju.
D

Daj faul

pre oko 2 godine

Sve ima smisla, jedino nema smisla da se “veciti” ravnaju sa ostalima! Nikada “glas” ostalih ne moze imati tezinu “glasa” Zvezde i Partizana… svidjalo se to nekome ili ne! Samo, opet kazem, bez bahatosti… a znalo je da bude i toga nazalost!
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Zato su Vazura i Vucela instalirani u Partizanovu upravu.
M

Ma važi

pre oko 2 godine

A gde su se to dogovorili, jel u Franšu ili u Maderi. Šatro ne mogu očima da se gledaju, a krkaju i loču zajedno.
C

Cthx

pre oko 2 godine

Sramota, druge klubove ko sisa. Nek odigraju blizanci u julu odma dvimec za titulu pa ih skolnitr iz lige da ih vise ne gledamo.
G

Gost90

pre oko 2 godine

Druze, a reci majke ti, ko od ostalih ekipa vredi nesto?

Kontraudar

pre oko 2 godine

Druge ekipe igraju jednu utakmicu u 7 dana. Jel im znači nešto da li je to u 13 ili 17h.
0

018sg

pre oko 2 godine

Sramota je kako se kod nas samo blizanci pitaju, drugi klubovi su statisti..
i

i koliko "napaljenih" ima

pre oko 2 godine

misle zivot ce im procvetati ako jedan od kriminalnih klubova osvoji titulu a drugi ne..
G

Gost11111

pre oko 2 godine

A zar nije logicno da, ako jedan tim igra kuci da drugi gostuje, da igraju u istom terminu? Dokle vise sprdnja sa ligom? Jos ce se dogovoriti da i sami prave raspored, ko ce protiv koga i u kom kolu da igra i jos da biraju dan! I ovako nam je liga smesna, mi je sami pravimo jos grdjom!
T

Tv

pre oko 2 godine

Stvar je TV prijenosa Ako su oba tima u isto vrijeme, gledanosti je na cca pola jer će se gledati ili jedna ili druga utakmica pa makar prebacivati program sa jedan na drugi ali opet gledanost će biti prepolovljena, zato je bolje da odigra jedna tim pa drugi
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

@TV, Gledanost ne moze da bude prepolovljena, 75% ili vise Srbije navija za zZvezdu, prema tome nama ne pada na pamet da prebacujemo i kontrolisemo sta se desava na Partizanovoj strani. Mozda ovo samo nabija gledanost Partizana, jer kad nema Zvezdinih urtakmica neki ce pogledati ono sto je na repertuaru, i uvecati gledanost partizana. Ja to moogu da objasnim samo na ovaj nacin.
T

TV

pre oko 2 godine

@Gost Djape, Niste razumeli,govoriš kao navijač,a statistički je 50%, ali da Vam uprostim.npr. Vi kao navijač CZ gledate na TV > CZ, i Vas iako niste navijač Partizana interesuje i utakmica I Partizana koja je npr na istom programu ali iza CZ, jer ćete ili navijati protiv Partizana ili gledati i tražiti greške sudije, dali je sklanjalica ili nije i sl,nebitno, ali je činjenica da ćete Vi to ipak ispratiti kao gledatelj.. a ukoliko je utakmica CZ i Partizan u isto vrijeme ,Vi ste i sami rekli gledati ćete CZ i prepoloviti ćete gledanost jer ste rekli da nećete gledati Partizan…zato je statistički 50%a ne 75%, ne gleda se količina navijača nego gledaoca. Pozz
A

Aebre

pre oko 2 godine

Kojih bre 75% gde god da odem po srbiji,crnoj gori,republici srpskoj sve prepuno grobara
G

Gost Zlatko

pre oko 2 godine

Ovakav tekst je nepotreban. Ako Arena kao nosilac TV prava ima uslov da večiti rivali igraju u različitim terminima, tako će i biti. Mislim da Zvezda i Partizan ne treba da biraju, nego da se poštuje neki raspored pa kako kome zapadne. Stiže ti mejl u sredu "Poštovani kada želite da igrate utakmicu za vikend?" i sl. Neka se odredi da recimo gostujući tim igra prvi, pa kako kome zapadne nakon utakmice u Evropi. Da odgovorim komentatoru sa potpisom TV. Ako sam navijač Zvezde, gledam Zvezdu i jedino me to zanima. Što se tiče rezultata Partizana, zanima me šta piše nakon 90 minuta a ne šta se dešavalo tokom 90 minuta. Nema tog termina pre ili posle koji bi me ubedio da 90 minuta gledam Partizan. Highlights sa poslednje utakmice sam pogledao samo zbog poslednjeg minuta i promašaja za 2:2, a inače ni to gledam. Nekada večiti odigraju slabo, nekada i ne zasluže pobedu, ali na iskustvo izvuku 1:0. Partizan je bio bolji u četvrtak i iako bi taj remi nama mnogo značio, nepravedno bi bilo da su primili dva gola u poslednja dva minuta. Koliki treba da budem mazohista da gledam utakmicu tima za koji ne navijam navijajući protiv tog tima ili tražeći greške sudije u korist tog tima? Ako se kao navijač Zvezde više nerviram zbog Partizana, odlepiću. Da li večiti treba da igraju u različitim terminima sem poslednja dva kola? Da. Da li treba da biraju? Ne. Pa kako se kome zalomi tokom sezone. Ako hoće da igraju Evropu, moraju biti spremni na dve utakmice nedeljno. A ako im se već toliko izlazi u susret, mi kao gledaoci to ne moramo da znamo. Što se mene tiče, ako jurim prednost protivnika, ja bih svaku voleo da igram pre njega, ne samo kad gostujem, ali jasno je da samo gostujući tim može da bira.
b

bgcz

pre oko 2 godine

Sramota stvarno. Ja ne znam zašto i kako sve dozvoljavaju Zvezdi i Partizanu. A dal odgovara tom Novom Pazaru da igra u 5 umesto u 2? Besmisleno, sutra nek se dogovore da sigurno budu prvi i drugi i da jedna tekma odluči titulu. Da se ne muče bzvz, što bi se cimali do Kruševca i Ivanjice. Bespotrebno se žreba kup, nek biraju Zvezda i Partizan protivnika
N

Novi Pazar

pre oko 2 godine

Eto čitava nacija čeka gledati Novi Pazar!
G

Gostg

pre oko 2 godine

cela liga igra kako mora jedino blizanci kako hoce..jedna velika sramota
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Dva cista penala nisu dosudjena za Mladost dok igrac Mladosti nije smeo da izjednaci rezultat.Partizan je dnbicna olupina od tima koji mora da bude sampion.Zalosno. Sada suboticani skinite gace pa posle TSC a onda Sale Ilic da zapeva navijacke pesme Partizana.Realno su za trece mesto. Ali pogledajte vi da mi nemamo da vidimo tekstove tipa "Procenite da li je ekipa Mladosti ostecena" itd.Kada Zvezda igra,jos u toku meca izlaze sporne situacije.Nema novinara sada da pitaju Stankovica sta misli o tim situacijama kao sto Stanojevica pitaju za faul nad igracem Cukarickog na sredini terena.Trener Mladosti a ni igraci istoimenog tima ni da spomenu da su pokradeni,barem da se zapitaju.A najcudnije mi je da nema reakcije iz Zvezde.Kao da su u pitanju nebitni bodovi ili kao da su saucesnici,jednostavno pristali da ove sezone budu drugi iako su za tri klase kvalitetniji od Partizana.
k

koliko

pre oko 2 godine

Naučiće te roditelji da život nije pošten
r

rikoset

pre oko 2 godine

Koje gluposti. Igrajte u istom terminu i ne palamudite.
T

Termin

pre oko 2 godine

Igrati će,ali kada bude veciti derbi.