(Reuters)
(Reuters)

Džerom Boateng za samo 400.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.24. | 14:39

Iskusni defanzivac došao u Italiju

Dovela je Salernitana još jedno zvučno pojačanje. Pre godinu dana je stigao Giljermo Očoa, letos Antonio Kandreva, a posle bivših reprezentativaca Meksika i Italije, opremu je zadužio i nekadašnji prvak sveta sa Nemačkom – Džerom Boateng.

Iskusni štoper je bez kluba od rastanka sa francuskim Lionom, te iako se nekoliko puta pominjalo da bi mogao nazad u Bajern – sa kojim je, ispostavilo se, samo trenirao – rešio je da otvori novo poglavlje u životu i karijeri. Možda i poslednje, ako se ima u vidu da je u septembru proslavio 35. rođendan. Mada, Očoa ima 38, a Kandreva 36 godine, tako da...

Izabrane vesti

Posle 22 kola klub iz Salerna je poslednji na tabeli Serije A, njegov najveći problem je odbrana, matirača čak 44 puta (najviše u takmičenju) i zato je već dovela dvojicu desnih bekova, Nikolu Perocija (Fjorentina) i Alesandra Zenolija (Napoli), dok bi Boateng mogao da malo stabilizuje ekipu Filipa Inzagija.

Upravo će se Inzagijem tokom poslednjeg dana prelaznog roka razgovarati o ulozi u timu i svlačionici, dok je sa upravom Salernitane već postigao dogovor. U pitanju je saradnja do kraja sezone i to za simboličnu platu od 400.000 evra. Ako se zna da je u Minhenu Boateng zarađivao oko 12.000.000 evra, a da je u Lionu imao 5.000.000 po sezoni, ovo jeste veliki korak nazad. Mada, ni Džerom više nije u situaciji da bira.


 



tagovi

SalernitanaDžerom BoatengZimski prelazni rok 2024Transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara