Fejsal Mulić, © Star sport
Fejsal Mulić, © Star sport

Džin iz Novog Pazara potpisao za Velež

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.07.20. | 22:06

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije nastavlja karijeru u Premijer ligi BiH

Kad se pojavio prozvali su ga „Džin iz Novog Pazara“, aludirajući na činjenicu da je visok 203 centimetra. Tomislav Sivić je želeo da iskoristi njegove fizičke predispozicije i zvao ga je u mladu reprezentaciju. Skupio je Fejsal Mulić tri utakmice za Orliće na kvalifikacionom putu ka Prvenstvu Evrope 2017, kasnije nestao za radara naših ljubitelja fudbala, ali večeras stiže vest da je opet tu, u blizini, u vidokrugu, pošto je 25-godišnji špic potpisao ugovor sa Veležom iz Mostara.

Mulić je među Rođene stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Murom. U dresu slovenačkog kluba dao je tri gola na 17 utakmica, međutim, od novembra prošle godine nije bio u kombinaciji za tim u njegov odlazak je bio izvestan. Opredelio se da karijeru nastavi u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, Velež je minulu sezonu završio na osmom mestu, a za narednu najavljuje iskorak i još pojačanja.

Izabrane vesti

Ugovor između Mulića i Veleža potpisan je na dve godine.

Fejsal Mulić je u karijeri igrao za mlađe kategorije Novog Pazara, ali se kao dečak preselio u Nemačku, nosio dres Minhena 1860, potom je bio član belgijskog Muskrona i više izraelskih klubova, da bi mu poslednja adresa bila Mura.



tagovi

VeležPremijer liga BiHFejsal Mulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara