Džoker Kelna motivisan pred utakmicu sa Partizanom: Želimo da pobedimo, ali greši svako ko misli da nas čeka lak posao

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.10.22. | 18:42

Ofanzivac Jarčeva čeka prve minute u sezoni i gleda ka duelu sa Partizanom

Krajem prethodne sezone Mark Ut doživeo je povredu usled koje je prethodne mesece proveo van konkurencije, međutim duel protiv Borusije Dortmund koji je proveo na klupi nagovestio je da bi fudbaler Jarčeva uskoro mogao da se ponovo nađe na terenu i pomogne saigračima. Povratak u trenažni proces i konkurenciju za minute probudio je optimizam kod fudbalera koji je najavio da je trenutno spreman za oko 20 minuta fudbala.

Izabrane vesti

"Uveren sam da svi mogu da zamisle koliko sam uzbuđen zbog povratka. Nadam se da ću zabeležiti prve minute u sezoni već u četvrtak. Bilo je krajnje vreme posle skoro osam nedelja. Pomalo iznenađujuće, ušao sam u tim prošle subote jer se Jan Tilman razboleo", rekao je Ut i osvrnuo se na period oporavka:

"Posle operacije je sve teklo po planu. Pre svega je izazov bio da saznam tačan uzrok mojih simptoma. Bio je to loš trenutak neposredno pred početak sezone, u momentu kada sam bio u dobroj formi. Sve to mi je izazvalo gorak ukus, ali je sada iza mene i potrebno je da nadoknadim stvari koje obično više radite na pripremama kao što su intenzivna trčanja. Nadam se da ću se uskoro vratiti u staru formu".

Prvi naredni izazov biće susret sa Partizanom u Nemačkoj, a nedelju dana kasnije sledi susret sa istim rivalom u Beogradu.

"Veoma greši svako ko misli da nas čeka lak posao u Ligi konferencije. Svaka ekipa u ovom takmičenju ima kvalitet i pravo da se nada jer iza sebe ima sjajnu sezonu. Utakmica protiv Partizana neće biti laka, verovatno ćemo imati veći posed lopte, moramo dobro da kombinujemo napred i pokažemo kvalitet na terenu. Zaista želimo da pobedimo kod kuće. Ako uradimo svoje, možemo i da osvojimo prvo mesto u grupi", kazao je fudbaler od kojeg u Nemačkoj očekuju da bude džoker domaćina.

Podsetimo, Partizan će u četvrtak od 21 čas gostovati Kelnu prvoplasiranom timu Grupe D sa četiri boda iz prva dva kola. Sa druge strane, tim Gordana Petrića kroz duele sa Slovackom i Nicom stigao je do dva boda na prva dva koraka.


tagovi

mark utFK PartizanKeln

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara