Rmarni (©Instagram)
Rmarni (©Instagram)

Džud Belingem kad naručuje pesme u kafani: Šta će ti pevačica...

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.01.24. | 13:48

R&B zvezda Raermarni Elis zavela mladu Realovu zvezdu

Šta će ti pevačica, pitam te pred ljudima“, pevala je svojevremeno Jana, a da zna srpski i voli kafanu Džud Belingem verovatno ne bi igrao za Real, ali bi u večernjem provodu naručivao baš ove stihove. Jer ostrvski mediji hvale se da su konačno shvatili ko je devojka jednog od najvećih mladih fudbalera Evrope.

Reč je o britanskoj pevačici Raermarni Elis, poznatoj pod nadimkom Rmarni, koja doduše ne peva narodnjake, već R&B, ali je svakako uspela da zavede šest godina mlađeg Džuda.

Izabrane vesti

I to preko aplikacije za upoznavanje pod imenom “Raya“, koja je doduše prerasla puku svrhu upoznavanja i postala nešto više od toga, ne znamo tačno šta, pošto je ne koristimo. Ali Belingem je očigledno znao šta radi, pa se navodno sprijateljio s Rmarni. I malo više od toga.

S tim da je bar trenutno to veza na daljinu, jer Belingem ne bi bio to što jeste da tek tako zarad zadovoljstva ili ljubavi napušta Realove treninge.

Rmarni je inače rodom iz Dadlija, prvo je planirala da ide na neki univerzitet koji bi joj garantovao sigurniju budućnost, ali je 2016. upoznala čuvenog boksera Flojda Mejvedera, sprijateljila se sa njim i kad ju je on odveo u SAD – svi čuli za Rmarni. Pisalo se i tada o vezi, ali nije bilo potvrde.

Sad je Belingem aktuelan, a Rmarni je navodno “počastvovana interesovanjem“, kao pišu ostrvskli tabloidi.



tagovi

Džud BelingemEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara