Komentari na vest

E, ovo već liči na nešto: Barsa u svom elementu, vratio se Fati posle godinu dana i dao gol (VIDEO)

e

ecka siti

pre preko 2 godine

Po meni spanska liga nikad losija (ili nikad zanimljivija,kako se uzme). Davno se nije dogodilo da vodeci trio nije nista preterano nadmocniji od ostatka lige. . . Na vecini utakmica se sada ne moze unapred upisati bodovi barsi , realu ili atletiku. . . Po meni velike sanse za Sevilju da se nekako dokopa titule. . .
d

drobilica kicme

pre preko 2 godine

Druze nikad losija i nikad zanimljivija su dva razlicita pojma.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Napisao sam "kako se uzme". . A ako su vodeci timovi "NIKAD LOSIJI" , postoji velika mogucnost da prvenstvo bude "NIKAD ZANIMLJIVIJE". . .
S

Sesk Fab

pre preko 2 godine

Naravno da su Real i Atletiko, pa čak i Sevilja daleko, pogotovo Real i da se u ligaškoj sezoni njima Barsa neće moći suprotstaviti. Medjutim ako Barselona nastavi ovako u ovoj sezoni i nastavi ovoliko forsirati tinejdžere od 17/18 godina, ubrzo će biti najjača sila na svetu. Imaju zaista ekstra talente i samo ih treba brusiti.
A

Aiiii

pre preko 2 godine

Mesi,Inijesta i Čavi su se nekada "brusili" uz Ronaldinja i Deka,ovi momci nemaju tu mogućnost.
g

grgr

pre preko 2 godine

Real ce osvojiti prvenstvo, ali nije tacno da im se Barsa nece moci suprotstaviti, verovatno ce biti i na celu prvenstva odredjeni period. Ovo su samo neki tekstovi koji se po sablonu kopiraju, ako pogledamo fali samo Mesi i Grizman koga su pustili jer su procenili da nema sta da [ponudi vise sto se vidi U AM da je istina. Depaj, Aguero, Koutinjo, Fati, Dmbele, Pedri itd... pa to su super jaka imena i kvalitet vrhunski koji samo ako se uklopi kako treba ima da krse pred sobom sve. Prosle godine nista nisu urdili sa Mesijem i ostalim tada se pricalo da fali Suarez sto je istina ali i pre toga videlo se da Barsa mora da menja igrace da dolazi do zasicenja i pada. I uradila je to na najbolji nacin, stvorila izuzetno mlad tim koji ima perpsektivu i sada i tek u buducnosti. Po meni je problem sto su bekove prodali i ako su rezervni bili igraci odlicne su zamena bile. I sada tu fali igraca a na stoperima ima 6, 7 kandidata. To su morali da prodaju a ne bekove, jer sa bekovima imali bi i siriunu vrhunsku. Barsa igra iz nekog razloga lose ali kad se svi vrate i kad krene bice to opet onaj njihov niz samo dal ce se zustaviti ili ici do titule videcemo
I

Ifa

pre preko 2 godine

Odma ga procijeni ma 120 mil.
B

Barseloneta

pre preko 2 godine

Barsa kad pobedi u zaostaloj utakmici, bice samo 2 boda iza Reala sto uopste nije nikakav zaostatak.
E

Erko

pre preko 2 godine

Ali do te zaostale utakmice moze li sve dobit ostale mečeve? Npr sad u subotu igraju sa Atleticom pa posle pauze Valencia itd. Šteta što Real Madrid sinoć nije dobio ali šta će se tako je kako je.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Samo sto je ta zaostala utakmica protiv Sevilje.
Y

Yuiy

pre preko 2 godine

A ta zaostala utakmica je protiv Sevilje. Ali bitno da si vec upisao 3 boda...
B

Barseloneta

pre preko 2 godine

Pa sta ako je Sevilja. Vraca se Fati, oporavice se Alba i Pedri, sasvim fina ekipa s obzirom na to u kakvim su problemima finansijskim, kadrovskim, itd.
k

kukulele

pre preko 2 godine

taman da uzmu bod u toj zaostaloj i sustignu rajo valjekano na tabeli