Komentari na vest

Eberl pričao sa De Zerbijem, izlazna klauzula ne bi bila problem...

0

01

pre oko 1 mesec

Verovatno je autor teksta neki novi jer nije napisao " U Zebener Strase ne miruju" ;)
K

Kendek

pre oko 1 mesec

Odličan trener,ima svoju filozofiju!Sa svim bivšim ekipama je igrao gledljiv fudbal,ipak mislim da će Bayern tražiti upravo trenera koji ima prošlost u klubu.
P

Pdk

pre oko 1 mesec

Takodje mislim da on nije "ime" koje moze da smiri svlacionicu Bajerna. On gde je bio tu su vecinom bez zvezda i ega prevelikih, nekako porodicnu atmosferu imaju njegovi timovi.
P

Peki30

pre oko 1 mesec

Kakav de zerbi, koji je na tabeli... prošao bi gore 3x nego Poter u Čelziju
Б

Бошко Ђуровски

pre oko 1 mesec

ма какав Де Зерби,има на тржишту један бољи а слободан тренер...😏
И

И

pre oko 1 mesec

Ljudi kažu Brajton loše plasiran, pa da De Zerbi nije trener, ovaj Brajton bi ispao iz lige. Prodali su mu ceo tim, čovek gura sezonu sa Velbekom i Lalanom. Izvlači maksimum svih maksimuma. Gde god ode, barem će da napravi igru i da ima ideju.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Ултра досадан фудбал форсира у Брајтону. Ала Гвардиола у Бајерну. Сваки али сваки напад Брајтонс,буквално хиљаду додавања првом до себе.Као неки шаблон који буквално морају да играју.Деси се неку утрчи у простор,нема шансе да добије лопту .Јер мора још двеста додавања па онда пас у простор.
r

rea

pre oko 1 mesec

Fantastičan strčnjak - pitanje samo da li može da se prebaci iz "ekipe bez briga i pritiska" kakva je Brajton u ekipu gde je sve ostim titule prvaka Nemačke i 1/2 finala LŠ neuspeh ekspkih razmera.
K

Krome

pre oko 1 mesec

Ako bih mogao da dodam, nije čak ni titula u Nemačkoj, nego titula u Nemačkoj ali da je obezbediš tako da od petog kola ne postoji tračak sumnje da ćeš da je osvojiš ...