Azar (© Reuters)
Azar (© Reuters)

Eden Azar između dve vatre: Braća hoće Brisel, a Nataša Madrid

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.09.23. | 10:49

Belgijanac na životnoj raskrsnici

Ponekad nam ga bude žao... Zato što je na vrhuncu karijere izgledao nezaustavljivo i delovalo je da može da izraste u jednog od najboljih igrača sveta. A onda se setimo da je Eden Azar „odrao“ Real Madrid, da živi u jednom od najlepših gradova sveta i nema nameru da ga napušta, čak i posle raskida saradnje sa španskim velikanom. Možda i u situaciji kad ga zovu iz otaždbine, odakle je po okončanju prelaznog roka dobio ponudu da pojača Union Sen Žiloaz, za koji bi mogao da potpiše kao slobodan igrač.

Azar se u ovom trenutku doslovce nalazi između dve vatre. Na jednoj strani je ponuda Belgijanaca, šansa da se osim borbe za titulu pojavi i na međunarodnoj sceni, jer Union učestvuje u grupnoj fazi Lige Evrope (u društvu Liverpula, Tuluza i LASK-a), kao i zov familije, jer bi povratkom u otadžbinu živeo u istom gradu sa braćom. Torgan Azar je član Anderlehta, dok manje poznati Kilijan igra za Molenbek, još jedan tim iz Brisela, odakle je i Union Sen Žiloaz.

Izabrane vesti

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga

-------------------

Sve to deluje bajkovito, verovatno bi bilo i marketinški propraćeno, samo da na drugom kraju skale ne stoji Nataša van Honaker, sa kojom je u braku 11 godina. Reklo bi se, skladan odnos, imaju i tri sina, ali u toj porodici izgleda da supruga vuče glavne konce. Tako prema saznanjima Asa, Nataša insistira da ostane u Madridu, jer joj se toliko dopada život u glavnom gradu Španije da nigde ne bi mrdala. Uostalom, čak i minulih meseci, posle raskida saradnje sa Realom, odbijala je mogućnost selidbe u Sjedinjene Američke Države ili Saudijsku Arabiju, odakle je više klubova zvalo Edena.

Sam Azar ima 32 godine i čini se da može još da pruži fudbalu. Ako ga uopšte zanima. Mada, možda mu je preča porodica. I to je legitimno. Pogotovo što novcem zarađenim dok je igrao za Lil, Čelsi i Real može da priušti taj luksuz da nikad više ne šutne loptu.


tagovi

Union Sen ŽiloazEden AzarReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara