Komentari na vest

Ederson iz gola izvukao tri boda: Građani se na Vitalitiju igrali sa živcima svojih navijača (VIDEO)

A

Artur2

pre 2 meseca

City je gori nego prosle godine u ovo vrijeme,a bod su od prvog mjesta..arsenal u top formi,a iza citia..liverpul u top formi bod ispred citia..to je kvalitet ekipe,a citu kroz mjesec ima da tempira formu i mislim da nece stanuti,ligu sampions tamo su ekipe toliko lose da ih nema ko zaustavit..a u engleskoj arsenal me iznenadio i oni ce biti glavni konkyrent citiy jer ovaj dio sezone su podigli formy na visok nivo,ispadny li od porta i ysredsrede se na englesku mogu lagano ici do kraja..al opet city je kriminalam 26kola a bod su iza prvog mjesta,mislim da je vrijeme da i oni pocnu da unistavaju protivnike..
U

Udavise

pre 2 meseca

Ovo sto Siti igra ove sezone, toliko poseda sa toliko malo sansi je zlocin protiv fudbala...
@

@Gost3

pre 2 meseca

e ovo ti je dokaz da svaka budala ima pristup internetu , kakve ljudi gluposti pisu to nije normalno
T

Tako malo sansi stvara a 60 gooova?

pre 2 meseca

Tako uvek radi i na kraju uvek najveci broj postignutih golova .
D

DidierDrogba11

pre 2 meseca

Pa dobro, ne mogu uvijek davati po 3 gola. Uostalom otišli su Gundogan i Marez. A Doku je premlad, treba mu vremena. Kovačić je tanak za Sitija.
O

Ocigledno da to nije to

pre 2 meseca

Stucaju oni dobrano ove sezone, bezidejni mnogo kad De Brujne nije na terenu, a bekova u napadu skoro da i nemaju. Promasili su sa pojacanjima ove sezone, Doku i hajde tu i tamo zalog za buducnost, kao i Gvardiol ukoliko ga ne budu seljakali sa pozicije na poziciju, decko je izvorno stoper, Mateus Nunes tanak, Kovacic ni trecina igraca kakav je Gindogan za njega je najociglednije da nije klasa sa ovakav tim. Brane rezultat protiv Bormuta, a nekad su ovakve utakmice odradjovali lagano. U prelaznom roku Gvardiolina genijalnost je ponovo otisla u ludost pa je Gindogana zamenio mlakim Kovacicem, tako da ocekujem da tek posrcu jer nemaju ni i od igre, besomucno drzanje lopte i panicno brajenje niskog rezultata.
i

ias8

pre 2 meseca

Pni svaku drugu utakmicu ove sezone igraju ovako, jalovo, povedu i onda spasavaju zivu glavu, a nekoliko puta nisu uspeli ni da je spase, nema sasi ako su ti bekovi izvorno stoperi.
м

м11

pre 2 meseca

Језива игра Ситија...
G

Gostgkst

pre 2 meseca

Bravo kad nisu mogli u 2+ da idju
R

R9 Fenomeno

pre 2 meseca

Kovačić, Nunes, Akanji i Doku. To nisu fudbaleri za Siti.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Doku i Nunes su klase
J

Jsjexo

pre 2 meseca

Doku ce da bude klasa, Nunes je igrac za rotacijimu Sitija i nista vise od toga, Kovacic je tu zalutao, Gvardiol niti da dobije kontinuitet igre niti zna na kojoj ce poziciji da igra kad igra, ne moze se bez klasicnih bekova. Akandji nikad nije ni bio za Siti, izgledao je pristojno jer su predhodne sezone bili masinerija, igrac za Aston Vilu
G

Gost99

pre 2 meseca

Akandji bio jedan od nosilaca prosle godine kad su osvojili tripletu i on nije za Siti?