Komentari na vest

Egzodus posle kraha u Ligi šampiona: Dinamo u danu zaradio 15.000.000 evra

P

Pedja108

pre 8 meseci

U sustini, ove dve prodaje nisu nesto impresivno. Livakovic je bio medju najboljim golmanima na SP, a ode za nepunih 7 miliona. Sa druge strane za neke golmane se vrte ozbiljne cifre i placa preko 30 miliona. Dinamo je najvise napredovao i profitirao zahvaljujuci Mamicu i ove prodaje su i dalje na neki nacin plod njegovog rada. Medjutim, cini se da polako DInamo pada i nece vise biti isti.
n

nadaj se

pre 8 meseci

Nadaj se🤣🤣🤣
g

gost1234

pre 8 meseci

Nema im ravnih na Balkanu i onda ih izbaci jedan 'gigant' kakav je AEK)))))))))))))))))))
g

gost098

pre 8 meseci

Svi igraju nogomet danas,svi ulažu,svi kupuju i svi prodaju. Dinamo je mogao ispasti i ranije ali je mogao i proći. Šta sad znači to od strašnog Aeka. Po tebi Dinamo ne bi trebao ispasti od nikoga. Zvezda ako prođe grupu ,svi na konju. Teško, jako teško. Ali to je balkanski mentalitet,vi ste već u finalu, a niste poštenu utakmicu odigrali.
k

kotoćeće

pre 8 meseci

Nije Fajenord nego Fejnord.
C

Czbgd

pre 8 meseci

Kad se neko hvali prodsjama igrača?!? Pa nije ovo trgovačko preduzeće ili berza?! Gledajte LŠ ove godine da vidite kako se posluje, prolaz dalje, da li LŠ ili LE videćemo. A to niste napravili za sve vreme vašeg postojsnja i milionskih prodaja.
P

Plavi10

pre 8 meseci

A ne treba se hvaliti dugovima i titulama u neregularnoj ligi gdje 15 klubova ne dobije od drzave ni za struju a neko se razbacuje milionima kupujuci prevare od igraca zadrzavni novac.
g

gost098

pre 8 meseci

#Czbgd ,ahaa,da gledat ćemo kako državni novac trći po marakani,kako momčad kupljena od vas svih ne prolazi ili prolazi skupinu. I šta onda? Finale? Osvajate ligu prvaka? Ti ili si glup ili si naivan. Do kud ti misliš da će zvezda doći? Polufinale,finale? Šta će biti sa zvezdom kad glavni sponzor ode? Ajde iskreno,onako iz duše? Šta?

Mille8

pre 8 meseci

'Umeće da proda igrača'...smiješna ste vi nacija i jalova totalno. Ti igrači donose Hrvatskoj reprezentaciji medalje u kontinuitetu dok se vaše prevare prodaju arapima jer nisu kalibar za ozbiljan europski klub
p

prti

pre 8 meseci

Ajde doma pali nemate ni portale gde mozete da hvalite ove vase levate...
P

Pedja108

pre 8 meseci

Ne kazem da ne donose medalje. Ali, prevare ili ne, Arapi poprilicno placaju, pa eno tamo i Ronalda, Mesi igra po Americi i nijedan se ne zali.
D

Dinamovac

pre 8 meseci

Ajde uzivaj u prodajama, Svaka cast za repku, ali nikad nije niti ce ista osvojiti, posle Modrica potop za razliku od Zvezde, sporCki pozdrav.
g

gost098

pre 8 meseci

#dinamovac, za razliku od zvezde dinsmo nije dužan nikome i dinamo ne dobiva državni novac. Kad taj koji vam daje novac ode,onda nema više ni novaca. Šta onda,dinamovac? SportCki pozdrav
@

@dinamovac

pre 8 meseci

Dinamo nikome nije duzan pare, dok zvjezdica ima dug od 75m hahahhaha, ne brini ti za reprezentaciju i modrica, bolje gledaj svoju da se ne osramotite ko zadnja dva svjetska, a eura ne vidjeli vec 24 godine🤣
!

!gost123

pre 8 meseci

#Dinamovac Buraz, ti bi dao 8 godina života da je tvoja reprezentacija osvojila barem jednu broncu u zadnjih 30 godina na svjetskim prvenstvima. Hrvatska reprezentacija je osvojila 4 odličja u 3 desetljeća, vi nemate ništaaaa, apsolutno ništa. Tj. osim maloljetničkih kategorija. No s obzirom da takvi u svojem primeu sada igraju Saudi ligu, mislim da to dovoljno govori koliko je maloljetnički nogomet mjerodavan. Vrti se snimke sa Zvezdom 1991 koliko hoćeš - ta država više ne postoji, taj klub zapravo više ne postoji, taj renome više ne postoji. Vraćaš se u prošlost jer si nezadovoljan sa sadašnjošću. Ta titlua sjaji koliko i titula Steaue - a nitko ih ne smatra ozbiljnim klubom; a da ne spominjem brojne druge odavno zaboravljene osvajače. Ako je Zvezda morala osvojit LP da se Jugoslavija raspadne, i da se Hrvatska osamostali, ja bih to potpisao istog trena. I hvala ti dragi Bože što se upravo to i dogodilo
i

ivan srb

pre 8 meseci

kaze znaju dobro da prodaju ja ipak mislim da imaju šta da prodaju dobri igrači
t

trn

pre 8 meseci

Zato ove sezone nece ni hrvatsku ligu osvojiti. Zvezda bi im spakovala 5ticu bez pola muke
O

Objective

pre 8 meseci

Bez pola muke, i sa glavnim sucem koji bi im poklonio svih 5 golova da dobiju 5-4.
P

Plavi10

pre 8 meseci

Al bi joj Dinamo zato spakovo 6- ticu. Zvezda u Hrvatskoj ligi nebi nikome mogla spakovati 5-ticu. Odigrali ste par prijateljski utakmica i vec letite, a ove godine vam europa pokazala kaka vam liga.
K

Koan

pre 8 meseci

@ Plavi... Ove godine ne igrate LŠ 😜Dovoljno da shvatimo da vam je liga raspad😂😂
P

Plavi10

pre 8 meseci

Koan. Niste ni vi prosle godine igrali sto znaci da vam liga bila raspad. Pa Zvezda ne moza Partizan da pobedi a vidi kako ga u Europi razvaljuju.
g

gost098

pre 8 meseci

Svađate se tko će kome sprašiti više golova. Jedni ne znaju gdje su i kamo ići, drugi imaju državnog sponzora. Jedni rasprodali sve što trenutno valja,drugi pokupovali pola upitne Afrike. Jedni me mogu proći Aek,drugi već prolaze Real i City a da nisu odigrali poštenu utakmicu. Jedni ne znaju gdje i na šta da potroše zarađene pare, drugi ne zanju gdje će sa tolikim igračima na spisku. Serete i jedni i drugi. Samo ovi prvi su u puno boljem položaju jer ovise sami o seb,i što za ove druge ne bih rekao.
P

Pocetaak

pre 8 meseci

Pocetak raspada Dinama i sistema koji je Mamic uspostavio...
S

Saša_PFC

pre 8 meseci

Bas tako...nestace Dinamo kao i Cibona u kosarci....imali su najozbiljnije rezultate,najozbiljnije igrace na ovim prostorima,Mamic je ovakve igrace prodavao preko 20.mil.evra za jednoga minimum.Ovo je sada prodaja daj sta das i polako Dinamo posfaje jedna prosecna ekipa u Hrvatskoj.Umesto da puste Mamica da radi i pravi najozbiljniji klub a ovim prostorima....namestili su ga i oterali oni kojima je bitan jedino sopstveni dzep.
S

SrpskiCope

pre 8 meseci

Pa sad su prodali Šutala za preko 20 milijuna, prijatelju! Otkad je Mamić u BiH (kraj 2017.), ovo je sad već treći transfer preko 20 milijuna - što za period od 6 godina uopće nije malo, svake druge sezone bude takva prodaja Dinama. Al najjače mi je kada navijač lige koja nikada nije izbacila igrača iznad 15 milijuna pametuje o prodajama. Također, prije Mamića: repka tek sudionik na natjecanjima, Dinamo također. Otkad je Maminjo u BIH, repka osvojila 3 medalje, a Dinamo je prezimio u Europi nakon ne znam koliko desetljeća te pobjeđivao Benficu, Atalantu, Tottenham, West Ham, Sevillu, Chelsea. Moraš razlikovati situaciju kakva jest od one kakvu bi ti volio vidjeti. Ja znam da bi ti volio da se sve raspada kod nas bez Mamića, ali, po svemu sudeći, događa se upravo suprotno. U Srbiji se baš bizarno mitologizira Mamić. Istina je da je riječ o sposobnom čovjek koji je znao šta radi, ali uzalud sve to kada ga je nerijetko koristio na štetu hrvatskog nogometa.
.

...1

pre 8 meseci

@srpski cope sve to sto si napisao je tacno ali je sve to jos na temeljima koje je postavio Maminjo... za neke 3-4 godine ako isto tako bude u dinamu onda cu se sloziti sa tobom
@

@...1

pre 8 meseci

Da me krivo ne shvatiš. Mamić je iznimno zaslužan za uspjehe hrvatske reprezentacije i Dinama jer se okružio ljudima koji znaju što radi i to sposobno vodio. Međutim, kada se lomilo je li njegov osobni interes važniji od interesa hrvatskog nogometa, on bi redom birao vlastiti interes. Tako da i da je 60% zaslužan za uspjehe, barem 30% je sigurno zaslužan za neuspjehe. Također, možeš i sam vidjeti koliko je on neugodna osoba za rad, koliko je sujetan i koliko voli mikromenadžerirati. Moje uvjerenje je da se za iskorak on naprosto morao ukloniti. Primjera radi, HNS je nakon SP izjavio da ima 15 milijuna eura viška i da bi zato trebalo čim prije početi graditi kamp hrvatske reprezentacije, što su i počeli. Sama transparentna izjava da postoji 15 milijuna eura viška u proračunu, meni bi bila nezamisliva u eri Mamića i Šukera. Probaj malo istražit slučaj s Mamićem i Eduardom da Silvom i odmah ti bude jasno kakav čovjek staje pred kamere a kakav je taj čovjek zapravo
Г

Гост442

pre 8 meseci

Јасно ко бео дан. Тако својевремено са Балићем сложили на рукомет, па на ватерполо, па шта је сада са та два спорта у Хрватској? Свака част за фудбал, али то је јако малим, али ипак једним делом заслуга онога што се радило у некадашњој држави, а сада када су сви прешли на своје школе, све се завршава у сезони купања. Слично нешто као Мамић, Терзињо је својевремено урадио са ОФК (Коларов, Ивановић) али тада и никад више
J

Jobo

pre 8 meseci

Za ovu dvojicu Mamic bi uzeo bar deset miliona vise,vreme ce pokazati koliko ce Mamic nedostajati Dinamu i njihovom fudbalu!!!
b

brate imas pivo

pre 8 meseci

od mene... za nikada tacniji komentar zadnjih 100 godina... mamic bi uzeo , tacno... a mozda bi 10% ostalo Dinamu
@

@jobo

pre 8 meseci

Upravo suprotno, mamic je svega par transfera jakih imao, ovo ostalo je sve prodavao ispod cijene! Dok je bio u dinamu, dinamo je bio u europi kanta za napucavanje, ni reprezentacija nam nije bila nista bolja, nakon njegovog odlaska dinamo naredao pobjedu protiv tottenhema,seville,atalante,west ham itd i prodali sutala,gvardiola,majera,olma,livakovica,orsica,ivanuseca itd za preko 100m, mamic te pare nikad nije zaradio! a reprezentacija 2 pa 3 na svjetskom prvenstvu i jos medalju u ligi nacija! Dakle dinamu apsolutno mamic nece falit, kao ni citavoj hrvatskoj, ali jedino sto bi mu mogao priznat je da je majstor za prepoznavanja talenata i TO JE SVE.
g

gost098

pre 8 meseci

@ajobo koga ti pratiš? Dinamo? Teško. Mamić je do ove godine vodio Dinamo iz Međugorja. Tek ove godine Šimić i kompanija je ušla u Dinamo. Sve te pobjede koje si nabrojao su Mamićeve. On je kupovao i dovodio. Bjelica je njegov izbor. Njegov izbor je bio i Barišić i Kačavenda i Bečiragić, i ostali. Tek prodajom Oršića vidimo da je završila Mamićeva era. Ne lažimo se,Oršić ne bi bio prodat,jer previše je značio Dinamu,a i da je Mamić ga ne bi pustio ispod 15. Isto vrijedi i za Ivanušeca,Livakovića,Šutala,a o Ademiju da ne pričamo. Sve što je Mamić ugovorio,nova uprava je stopirala. I sada ta ista uprava dovodi igrače i trenere koje je on već ugovorio,ali sada ih plaća duplo više. Eto to je nova uprava koja zna bolje od Mamića. Ta ista uprava tokom prijelaznog roka nije napravila ništa. Mamić kakav god da je,ne bi dopustio da ga izbaci jedan Aek. Složio bi momčad prošle godine,kako je i počeo ali gospoda su sve blokirala. Jedini što je isto prodao bi Šutala i Ivanušeca. I ostavio kostur momčadi. Prodaja Ademija je suluda kao što vidimo. Mamić si to ne bi dopustio,da ostane samo na Mišiću. Tako da ,ne slažem se sa tvojim komentarom,a što se budućnosti tiče,Dinamo ima love za sada. Koga dovesti sad je ono pravo pitanje. Mamić je to uvijek znao. Da sam na njegovu mjestu,uzeo bi klub Hr i u inat Dinamu uzeo mu primat. Da se razumijemo ja ne opravdavam Mamića. To je i što je svi znamo. Ali kad se jave isti takvi i kažu da je onaj drugi govno i da oni mogu bolje,e ne seri.
L

Liga sampinjona

pre 8 meseci

Livakovic je zasluzio da brani u Premijer ligi!Vrhunski golman.