Karim Benzema (©Reuters)
Karim Benzema (©Reuters)

Ekip digao Francusku na noge: Benzema sa Trikolorima posle šest godina

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.05.21. | 02:43

Čeka se zvanična potvrda u utorak

Onda kada pošten svet ide na spavanje, tiražni francuski sportski list Ekip je bacio bombu.

Nekih 50 minuta nakon ponoći osvanula je ekskluzivna vest da će se Karim Benzema posle šest godina progona vratiti u redove reprezentacije Francuske!

Izabrane vesti

Spisak od 26 imena koja će braniti boje Trikolora na Evropskom prvenstvu još nije konačan, u utorak pre 12 časova trebalo bi selektor Didije Dešan da ga potpiše u sedištu saveza, a onda će ta lista pozvanih igrača biti prosleđena medijima.

Ono što Ekip tvrdi je da su među 26 fudbalera njih 15 koji su osvojili svetsku titulu u Rusiji, da su desetorica „skrivenih“ od očiju javnosti i da je jedan – Karim Benzema.

Golgeter Real Madrida je poslednji meč u dresu reprezentacije odigrao 8. oktobra 2015. godine protiv Jermenije, kada je postigao dva gola, a za jedan je asistirao. A, pretposlednji mu je bio mesec dana ranije protiv Srbije...

Nakon toga buknula je afera sa navodnim ucenjivanjem saigrača video snimkom eksplicitnog sadržaja, zbog koje je Benzema sklonjen iz državnog tima i do danas se nije vratio, iako je na taj slučaj stavljena tačka.

Bez obzira na to što ima tim jak kao grom, koji je u tri favorita da osvoji evropsku titulu, Dešan nije mogao, kako tvrdi Ekip, da ostane imun na fantastične partije Karima Benzeme ove sezone, koji je maltene sam vukao Kraljevski klub od početka do kraja sezone.

Ipak, valja sačekati završnu reč Didijea Dešana...


tagovi

Karim BenzemaDidije DešanFudbalska reprezentacija FrancuskeReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara