Elijakim zvanično: Jedan od najvećih promašaja veka ponovo igra fudbal

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.01.22. | 21:17

Sent Etjen mu dao šansu, ugovor do kraja sezone...

Stiglo pojačanje na Žofrua Gišar! Hvata se Sent Etjen za slamku spasa. Jako ime, ali u ogromnom padu, strmoglavom čak, može se slobodno reći. Otuda je opravdano postaviti pitanje da li takva slamka može da izdrži pod velikom količinom problema koje sa sobom nosi jedan od najvećih francuskih klubova.

Pre nekoliko dana najavljeno, večeras potvrđeno i obelodanjeno - Elijakim Mangala (30) je novi igrač Zelenih!

Izabrane vesti

Davno beše kad je francuski štoper žario i palio u dresu Porta i sve to naplatio spektakularnim transferom u Mančester Siti. Bilo je to na leto 2014. godine, kada su Građani u želji da što pre stanu uz rame najboljim klubovima Evrope istresli kao od šale 45.000.000 evra za njega. Mnogi su ga zaboravili, oni mlađi nisu ga ni upoznali, jer Mangala je s tim transferom praktično nestao s fudbalske mape. Registrovane su dve pozajmice - u Valensiju i Everton - međutim broj utakmica zanemarljiv, a o kvalitetu tih izdanja da i ne govorimo.

S razlogom su ga mnogi nazivali jednim od najvećih promašaja 21. veka...

Tako su se mnogi iznenadili kada su se ljudi iz Sent Etjena setili Mangale koji više od šest meseci nema klub i ne igra. Još od prošlog leta, kada je napustio Mestalju.

U svakom slučaju, opklada je na stolu. Pa ako se Zeleni izvuku iz "živog blata" u koje su upali možda i Mangala živne. Odnosno njegova karijera.

Mada je i jedno i drugo u domenu teorije...



tagovi

Elijakim MangalaZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara