Emanuel Late Lat podivljao od kada ga je Zvezda skautirala: Još dva komada, šest na poslednja četiri susreta (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.05.23. | 18:41

Sent Galen se danas našalio sa Sionom zahvaljujući snažnom napadaču iz Obale Slonovače – 4:0

Najavio je generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić, na današnjem predstavljaju Baraka Bahara, da je srpski šampion blizu dovođenja dvojice napadača, i da bi ti poslovi trebalo da budu brzo zaključeni. Tokom proleća se najviše pričalo o Žan Filipe Krasou, ponovo je potom aktuelizovana priča o Mateu Kasijeri iz Zenita, preisputuje se mogućnost angažovanja Sirila Desersa, ali je iz drugog u prvi plan iskočio Emanuel Late Lat.

Atalantin đak je trenutno na pozajimici u Sent Galenu gde igra sezonu karijere. Iako je i tokom jeseni igrao prilično dobro, mladi napadač iz Obale Slonovače je „podivljao“ od kada je u etar izbačena informacija da je na radaru Crvene zvezde. Na poslednja četiri susreta postigao je šest golova, i stigao do brojke 14 golova u prvenstvu (16 u sezoni.

Izabrane vesti

Danas je Emanuel Late Lat razneo odbranu Siona i pomogao timu da zabeleži ubedljiv trijumf (4:0). Sjajan period član Atalante je počeo 14. maja kada je sa dva gola uništio Bazel. Potom je pogađao protiv Lucerna i Grashopersa (uz promašeni penal), da bi danas bio prilično raspoložen u prvom poluvremenu.

Već u četvrtom minutu Late Lat je posle auta uspeo da odigra loptu glavom do Akola, potom na snagu osvoji ničiju loptu pored dvojice štopera i levom pogodio mrežu. Samo 16 minuta kasnije do izražaja je došla brzina potencijalnog pojačanja Crvene zvezde.Pre svega dobrim kretanjem Late Lat se odvojio od štopera, potom lepo odigrao u dubinu i plasirao loptu u dalji ugao.

Dobio je ovacije zbog svega urađenog mladi napadač. Trener ga je izveo iz igre u 71. minutu kada je rezultat bio odlučen.

Na stranicama Mozzart Sporta ste već čitali da bi Crvena zvezda za slobodu Emanuela Late Lata trebalo da izdvoji oko 1,8 miliona evra.


tagovi

Emanuel Late Lat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara