Embape sinoć izbegao prelom noge, danas opet u centru pažnje zbog ludih cifara (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | čet. 08.02.24. | 11:39

Embape i Real Madrid - po ko zna koji put...

Još nije odlučio. Odavno se obećao Realu i potpisao predugovor. U igru ušli Englezi. Ostaje u Parizu...

Naslovi se nižu jedan za drugim maltene svakodnevno i sada to više ne merimo ni mesecima, nego godinama. Prema poslednjim informacijama, doduše iz ne baš pouzdanih izvora, čeka se samo razvoj situacije u Ligi šampiona, odnosno da žreb eventualno ne spoji u završnici Real Madrid i Pari Sen Žermen, kako bi Kraljevski klub napokon i zvanično saopštio da je po mnogima najbolji igrač današnjice njihov.

Izabrane vesti

Procene Realovih marketinških stručnjaka su da Madriđanima ne bi išla u korist sva ta pompa ukoliko bi njihov budući igrač morao da igra protiv njih. Oni smatraju da time štite i integritet samog igrača, razume se...

Da li je sve to tačno ili ne veliko je pitanje. U svakom slučaju, ako i jeste, sva je prilika da je Real morao da ispuni nemale zahteve Kilijana Embapea o kojima je sinoć pisala uglavnom pouzdana Kadena Ser.

U najkraćem, radi se o godišnjoj plati od 50.000.000 evra bruto (trenutno je naplaćeniji u klubu Toni Kros sa 25.000.000), neverovatnih 120.000.000 evra samo na konto bonusa za potpis, koji se praktikuje kada dolazi slobodan igrač, a tu su i određeni procenti od marketinga.

Dakle, Embape u praksi dolazi za džabe, ali daleko od toga da će Realova kasa ostati netaknuta, to je valjda jasno kao dan.

Isti izvor još navodi da novac Madriđanima ne predstavlja problem, da mogu da plate ove cifre, međutim ono o čemu se mnogo više razglaba jeste gde će Embape igrati, to jest, šta će biti sa Vinisijusom, koji poput Francuza preferira dejstvovanje po levom krilu.

"Jedna od alternativa bila bi da Embape igra kao centarfor, jer Realu treba klasičan napadač. Ili da pređe na desno krilo", piše Hesus Galjego iz Kadene Ser. "Naravno, svi znaju da će Vini izgubiti makar 50 odsto značaja kada Embape dođe. Ančeloti bi mogao da mu da slobodu kretanja u napadu, da menja pozicije. On je igrač takvog kvaliteta da bi bilo čemu mogao da se prilagodi. Sumnjam da će u Realu tek tako skinuti Vinisijusa sa levog krila".

U međuvremenu, Kilijan je sinoć protiv Bresta u Kupu Francuske pružio jednu od najboljih partija. Bio je izuzetno nadahnut, s tim da je 69. minutu imao mnogo sreće i izbegao tešku povredu. Francuski mediji pišu možda i pauzu od nekoliko meseci, koja bi mu ugrozila transfer.

I zaista, kadab se pogleda snimak, deluje da je noga lako mogla da 'pukne'...

Kilijan Embape sinoć je postigao jedan gol, ukupno 30. u sezoni u dresu Pariza na 29. utakmici. Nema sumnje da će s ovakvim brojkama biti jedan od glavnih kandidata za narednu Zlatnu loptu. Pogotovo ukoliko dodelu dočeka kao igrač Reala...


tagovi

Kilijan EmbapeZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Real Madrid
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara