Fernandes (©Reuters)
Fernandes (©Reuters)

Enco Fernandes se ponudio Barseloni

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 18:23

Ali šanse da ga Katalonci kupe su ravne nuli

Rešio je Enco Fernandes da napusti Čelsi. Svetskom šampionu sa Argentinom se nikako ne dopada kako izgledaju Plavci, njihova pozicija na tabeli, kao i prilično nejasna budućnost, u smislu ko će “sutra” biti trener, kako će izgledati tim...

Zbog toga je Fernandes počeo da šalje signale da mu se ide, a kako piše katalonski Sport, njegov agent je bio sa čelnicima Barselone da vidi postoji li mogućnost da pređe u njene redove. Argentinac bi voleo da obuče dres španskog velikana, ali...

Izabrane vesti

Šanse da Barselona kupi Enca su ravne nuli. Odavno se zna da je klub sa “Nou kampa” u ogromnim finansijskim problemima i da teško nalazi novac za pojačanja. A, dovođenje Fernandesa bi bila velika i komplikovana finansijska operacija. Čelsi je vezistu iz Argentine platio 120.000.000 evra kada ga je dovodio iz Benfike i jasno je da ga ne pustio da za manje od toga. A, ta suma je za Barsu nemoguća misija.

Uz to, Fernandes ima ugovor sa Čelsijem do 2032. godine, tako da samo neko ko je pun para može da pomisli na pregovore sa Plavcima i na kupovinu argentinskog veziste.

Možda bi deo novca Barsa mogla da skupi sada već skoro sigurnom prodajom Frenkija de Jonga, ali teško da bi samim tim došla i blizu sume za angažovanje Enca.


tagovi

Enco FernandezBarselonaČelsi

Obaveštavaj me

Barselona
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara