Tedić (©Starsport)
Tedić (©Starsport)

Engleska radna dozvola stoji između Tedića i Partizana

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.07.22. | 11:03

Ako je dobije, mladi srpski napadač ide u Čempionšip

Dok Marko Milovanović pakuje kofere za selidbu u Almeriju, Partizan traži zamenu za njega, igrača koji bi bio alternativa Rikardu Gomešu.

Prvi pik je Slobodan Tedić, mladi reprezentativac Srbije, fudbaler Mančester sitija, ali između njega i crno-belog dresa stoji – engleska radna dozvola.

Izabrane vesti

Mančester siti je tražio od Fudbalskog saveza Engleske radnu dozvolu za Tedića, da bi ga poslao na pozajmicu u neki klub Čempionšipa, saznaje Telegraf. Žele Građani da srpski napadač počne da se navikava na način igre na Ostrvu.

Ako se pak desi da Tedić ne dobiju dozvolu za igranje u Engleskoj, onda će značajno skočiti šanse Partizana da ga dovedu u svoje redove. Ukoliko bi crno-beli doveli momka rođenog u Podgorici na jednogodišnju pozajmicu, imali bi priliku sledećeg leta i da ga otkupe, jer mu ugovor sa Sitijem ističe u junu 2024. godine.

Slobodan Tedić je prošao školu Vojvodine, potom je prešao u Čukarički, gde ga je Mančester siti snimio i odatle doveo u svoje redove, ali ga je potom poslao na pozajmicu u holandski Zvole.


tagovi

FK PartizanSlobodan TedićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara