Komentari na vest

Engleska se iživljavala nad "Liliputancima": Gordi Albion brojao do 10, poker Kejna

A

Aoooooooh

pre preko 2 godine

Ne znam cemu ovi komentari kao : sram ih bilo sto su im dali 10 golova? Po meni bi vece ponizenje bilo da su spustili gas i kao se sazalili? Sta kao ovi su jadni? Nemaju po jednu nogu pa ajde kao da se sazalimo? 11 na 11 se igra. Iste uslove imas...da sam igrac San Marina osecao bih se jadnije da mi neko da 4-5 komada i onda digne rucnu i sazali se? Ata je trebalo? Namerno da promasuju? Da se sklone igracima San Marina da i oni daju gol? Pa to nije normalno!
x

xexexexexe

pre preko 2 godine

smejurija, ne znam samo kome mogu da budu interesantne ovakve utakmice...

Kameni

pre preko 2 godine

Mnogi od vas ne komentarišu utakmicu ili rezultat već iskazujete neke lične probleme i predrasudu. Ne zanima me Kejn niti Totenhem ali šta vam je to čovek skrivio da ga skoro pa mrzite? Šta, jer je Englez? Dosadni ste s tim gadostima, gledajte malo pozitivnije na sport a ne mržnjom. Da je dao 1 gol rekli bi ''gle ovaj ne može ni 2 gola dati San Marinu.''
К

Кјн

pre preko 2 godine

Ако Сан Марино жели да се такмичи са озбиљним репрезентацијама онда треба да буду спремни да им неко стави и десет комада. Најбоље да их други гледају као неку ретардирану децу па као дај да играмо с 20% да их не натрпамо превише случајно. Која је поента свега тога и учешћа СМ у квалификацијама онда.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Godinama pišem: Engleska = Jugoslavija, u fudbalskom smislu. Bukvalno NIKAD nisu ništa napravili. Ko želi da pomene 1966-u i poklon od Ruskog (tada Sovjetskog sudije) sudije, nek se blamira. Letos su pokazali koliko su impotentni. Zato jedino mogu da siluju male.
p

plavac

pre preko 2 godine

daj samo jednom da doživim jedno finale A repke kakvo god da se nadam bar 15min pa mogu da umrem
D

Dil

pre preko 2 godine

nabadaju golove san marinu, laosu i burundiju, a kad dodje malo jaca ekipa od kisele vode, jedva 1:0.
P

Princ

pre preko 2 godine

Jel moguce da ljudi prozivaju kejna koji je 3x bio najbolji strelac prekier lige i coveka koji je prosle god imao dabl dabl
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Vrlo je moguće ako si gledao EP2020/21. Ili ako si ga gledao u finalu LŠ pre par godina. Čovek je drvo kad nema ekipu da igra za njega, pa čak i tad je nevidljiv protiv ozbiljnih ekipa. To što Totenham nema ni jednog drugog centarfora u ekipi dug niz godina u nazad pa ovaj skuplja nebitne statistike je druga priča. On i Vilšer tandem snova u Sitiju. Dva precenjena, pirgava, polu-polupana vozila srednje klase sa cenama Rols Rojsa.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Ispoštovati protivnika znaci drzati gas do daske 90 minuta. A vi sto glumite "politicku korektnost" i "postujmo razlicitosti" zivite u svom svetu leptirica i ruzinih latica.
s

sikter

pre preko 2 godine

kolko je kejn smesan kad se nad amaterima iskaljuje, pre toga jedino muri dao gol
t

tibija

pre preko 2 godine

veliki kejn u sezoni dao golove u trecerazrednom natjecanju, albaniji i san marinu, svaka čast
z

zutra

pre preko 2 godine

gotivio sam kejna do ove sezone a sad se vidi kolko je smesan igrač, za male utakmici, ove sezone zabio jakoj muri, još jačim albancima i fudbalskoj velesili san marinu
G

Gosti otišli

pre preko 2 godine

Znači Nemci nisu smeli Brazilu da daju sedam komada,nije sportski.
k

koja lazna

pre preko 2 godine

sila i posle se cude sto ih svi mrze.Jedini se oni prave pametni i busaju se nad ovima.Ali zato i protiv madjarske i protiv poljske igrali iksa.A ovaj kejn postao onaj klasican napadac za male utakmice.Nestade hajp oko njega.Samo daje golove u konferenciji i san marinu i albaniji.Nije veceras bila prillika za dokazivanje trebali su da se dokazu u finalu pred punim vemblijem ali tada su bili manji od mahovog zrna.
k

krmad

pre preko 2 godine

nabeđeni prepotentni aarogantni englezi,san marinu svako može zabit 10 komada ali treba nekad u fer plej duhu stat na kočnicu
g

goust

pre preko 2 godine

O kakvom fer pleju ti pricas? Jel treba da ih puste da daju 3 gola, pa da bude npr 6 -3 , iz solidarnosti? Svaki tim igra onako kako hoce. Sad, druga je prica sto su englezi silni samo protiv malih ekipa, i slazem se da su prepotentni i arogantni.
@

@goust

pre preko 2 godine

San Marino, Andora, itd...kad njih ubodeš u grupi to su ti dve besplatne pobede. Niko njih ne taba rukometaški. Osim bolesnika. Pametnom dosta.