Enigma: Boaći naknadno dopisan

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.12.19. | 11:24

Videćemo hoće li istrčati na teren u Pireju

Crvena zvezda je otputovala u Pirej, engima vezana za učešće Ričmonda Boaćija u najvažnijem evropskom meču ove jeseni je ostala. Srpski šampion je, na zvaničnom klupskom sajtu, prvo objavio spisak od 19 igrača koji su krenuli put glavnog grada Grčke. Na njemu nije bilo najboljeg strelca Crvene zvezde u evropskim mečevima, što je bila udarna vest u svim srpskim medijima.

Kvoda na duplu šansu X2 koja Zvezdu vodi u Ligu Evrope je 2,44

Izabrane vesti

Međutim, vrlo brzo Crvena zvezda je proširila spisak igrača koji će konkurisati za duel protiv Olimpijakosa, i dodala ime Ričmonda Boaćija. Potencijalni reprezentativac Gane je predvodio napad Crvene zvezde protiv Bajerna 26. novembra. Od tada se oporavljao od istegnuća mišića. Borba s vremenom je dugo trajala, iako sve ukazuje da će napad crveno-belih na Karaiskakiju predvoditi Portugalac Tomane, strelac spektakularnog pogotka u sudaru sa Spartakom.

Dok enigma Boaći traje izvesno je da u Atini Vladan Milojević neće računati na Dušana Jovančića. Visoki vezista nije na spisku putnika, iako je odigrao meč protiv subotičkog Spartaka. Njegovo mesto trebalo bi da zauzme Miloš Vulić.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević na put je poveo 20 fudbalera. Na spisku se nalaze: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Santana Žander, Milan Rodić, Miloš Vulić, Hoze Alberto Kanjas, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov, Tomane i Ričmond Boaći.

Posle pet kola u grupi B, Crvena zvezda se nalazi na trećem mestu sa tri boda, dok je Olimpijakos poslednji sa samo bodom. Crveno-beli sa bodom ili pobedom ostaće na trećoj poziciji koja vodi u šesnaestinu finala Lige Evrope.

(FOTO: crvenazvezdafk.com, Nikola Mitić)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara