Ivan Radovanović (©Reuters)
Ivan Radovanović (©Reuters)

Đenovljani hvalili Ivana Radovanovića prošle sezone, a sada ne računaju na njega

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.09.21. | 12:57

Srbin skinut sa liste licenciranih igrača

Pala je zavesa na letnji prelazni rok u Italiji i klubovi su do 2. septembra morali da predaju spiskove sa 25 licenciranih igrača za nastavak sezone.

Neočekivano, među licenciranim fudbalerima u Đenovi nema Ivana Radovanovića. Iskusni srpski vezista, nekadašnji reprezentativac u doba Siniše Mihajlovića, tokom prošle sezone dobijao je brojne komplimente za partije na poziciji centralnog štopera u formaciji sa trojicom u poslednjoj liniji, pa je samim tim odluka klub izazvala još veće iznenađenje.

Izabrane vesti

Čelnici Đenove su odjednom rešili da ne računaju na Radovanovića, koji je pritom odbio da u foto finišu prelaznog roka ode u Benevento, koji je želeo da mu Srbin bude jedan od ključnih igrača u borbi za povratak u Seriju A.

Ljuti zbog te njegove odluke, koju je Ivan doneo iz porodičnih razloga kako pišu italijanski mediji, u Đenovi su rešili da ga ne uvrste među 25 fudbalera za nastavak sezone. Pored Radovanovića, otpisan je i Čileanac Pablo Galdames.

Ivan Radovanović je srpski internacionalac sa najdužim stažom u Seriji A od svih naših aktivnih igrača u toj zemlji. Nekadašnji đak omladinske škole Partizana je na Čizmu otišao u januaru 2008. godine, pravo u Atalantu. Nakon Boginje iz Bergama igrao je za Pizu, Bolonju, Novaru, Kjevo i sada Đenovu. Sve ukupno skupio je 313 mečeva u Seriji A, 24 u Seriji B i 19 u Kupu Italije.


tagovi

Ivan RadovanovićĐenovaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara