Komentari na vest

Enrike dve godine u Parizu: Volim pritisak, Liga šampiona je cilj

B

Baksuz

pre 10 meseci

Daleko najdrazi trener od svih , valjda ce konacno sad i Pariz da ima neku smislenu igru , ne znam jel samo meni ali bukvalno zadnjih godina bez obzira na trenera nekako igraju isto daj ovima gore loptu pa sta bude , neko je tu pisao prvi transfer Morata hah ja bi se kladio na Simona iz Bilbao imam osjecaj da mu bas Donaruma nece braniti .
4

46

pre 10 meseci

Puno posla je pred njim, Mbape verovatno ide, a i svejedno u glavi je već na drugom mestu, ona balerina više nije ni pola igrača koji je bio u Barseloni, u napadu ne ostaje za sada niko ko garantuje golove. Izgleda da Osimen želi u Pariz, možda će i Ikardi zaigrati kao rezervni špic ponovo, u vezi Ugarte, Verati i treba im barem još jedan za startnu postavu. Osim Donarume i Markinjosa, ostatak sve klinci neafirmisani, talentovani ali neiskusni, za Francusku ligu odlično, za LŠ je ovo po mom mišljenju tanka ekipa.
A

AntiplasticaR

pre 10 meseci

Sada ce dovesti onog panja Moratu 😁
4

434

pre 10 meseci

Ima covek vise ligi sampiona nego psz
m

mb7

pre 10 meseci

Mbape u realu hvala i dovidjenja
A

Antonioo

pre 10 meseci

Ne svidja mi se to sto je vrlo vrv da Mbape ode u Real jer je danas Al Kelaifi rekao da mora da produzi ugovor da bi ostao, a svi znamo da je Mbape odbio to...

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Bez Mbape I Nejmara ce lakse osvojiti ligu Sampiona samo da Enrike NAPRAVI balans odbranu imaju doveli Skrinjara I Lukasa jos jednog jakog veznjaka da dovedu.