Eraković otputovao u Rusiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.23. | 17:15

Štoper definitivno promenio sredinu

Fudbalska biografija Strahinje Erakovića danas je dobila novo poglavlje pošto je mladi štoper otputovao u Rusiju gde će zadužiti dres Zenita i priključiti se novim saigračima.

Dosadašnji štoper Crvene zvezde napustio je matični klub i doneo priliv od 7.000.000 evra u kasu kluba iz Ljutice Bogdana. Sam transfer poprimio je primese drame pošto je klub iz Sankt Peterburga u foto-finišu uspeo da se izbori za Erakovićev paraf iako je štoper već praktično bio viđen u Spartaku iz Moskve.

Izabrane vesti

Ruski klubovi su ponudili crveno-belima praktično identične uslove, ali je Zenit iskoristio pravo preče kupovine uključeno u sponzorski ugovor koji Crvena zvezda ima sa Gazpromom. Postignuti dogovor značio je Erakovićev povratak u Sankt Peterburg gde je nedavno sa dosadašnjim klubom uspeo da osvoji kup na kojem je upravo Zenit bio domaćin.

Štoper rođen 2001. godine aktuelnim transferom postao je najskuplji defanzivac u istoriji Crvene zvezde, nadmašivši transfer Gorana Bunjevčevića u Totenhem za 6.000.000 evra. Imajući u vidu da je Eraković danas otputovao u Rusiju, za očekivati je da se već sutra stavi na rasplaganje novom šefu stručnog štaba.


tagovi

Strahinja ErakovićFK Crvena zvezdaZenit

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara