Komentari na vest

Euforija među Tobdžijama posle noći na vrhu: Naučili smo lekcije, igramo izvanredno

S

Sivonja iz RS

pre 26 dana

Prvo da ih vidimo protiv Bajerna, a danas padaju opet na II mjesto. I zašto svi otpisuju Liverpul, koji je prvi?
S

Stelt

pre 26 dana

A inače ovaj Bajern je onaj isti Bajern od pre 7 godina kao što je ovaj Arsenal isti kao onaj Arsenal pre 7 godina kada su se zadnji put sastali u LŠ pa zbog svega toga treba Arsenal da brine?
S

Sivonja iz RS

pre 26 dana

Vidjećemo prekosutra.
C

Come On Arsenal

pre 26 dana

Naslov govori sve, tim Arsenala je kvalitetniji i iskusniji od prošle sezone a igra u ofanzivi a pogotovo u defanzivi je šampionska, gledajući njihove igre, statistiku i rezultate u 4 meča sa Liverpulom i Sitijem, samo je potvrda, svega, gore navedenog.
s

samo ko je

pre 26 dana

prespavao zadnjih 10 godina moze misliti da ce arsenal ( a ja bih voleo ) zavrsiti ispred sitija..
S

Skaj telefoni

pre 26 dana

Igra Arsenal odlično, zreli su kao ekipa, utegnuti, ali Siti je u igri, bod iza. Poznat je finiš Sitija, pogotovo što ni jednu jedinu ovakvu ili sličnu završnicu nije uzgubio. Arsenal mora dobiti sve do kraja ili nema titule, sve.
V

Vldblk9a

pre 26 dana

Najgore od svega sto ako ne osvoje titulu bice to zbog fulama i west hema. Secam se da su jos Murinjo, i Venger pricali koliko je londonskim klubovima teze da osvoje titulu bas zbog velikog broja londonskih timova u ligi. Sta god da bude mora se priznati da su za godinu dana mnogo sazreli, mnogo zrelije igraju, konacno umeju normalno da orivedu utakmicu kraju, ne prave vise gomilu gluposti kojee protivnike vracaju u igru. I na kraju ko god bio sampion po meni Gabrijel igrac sezone u PL.
K

Kane

pre 26 dana

Al ce Bajern ove luzere da spusti na zemlju. Ima da opasno boli.
t

trofejni Kane

pre 26 dana

Biće to igra mačke i miša, da je umesto Tuhela, neko drugi menadžer Bajerna, možda bi bilo neke šanse, ovako - Arsenal će ih sigurnobrešiti.
M

MCity ..

pre 26 dana

Nema Bayern protiv ovakvog Arsenala šta da traži..Biće ovo najteže osvajanje PL od osnivanja , bice foto finiš na kraju gol razlika ima da odredi prvaka medju 3 tima... Svaka časti Arsenalu i Liveru ..
1

14

pre 26 dana

Napred Arsenal! Ove sezone uzimamo i prvenstvo i LŠ.
H

Hvb

pre 26 dana

A realnost je saavim drugacija..
v

voxi

pre 26 dana

lakse malo druze videcemo sta ce biti, ja bi zadovoljan bio i sa jednim od ta dva.
0

09999

pre 26 dana

CITY LAGANO PRVI. NE PALITE NAROD OVAKVIM TEKSTOVIMA
d

dominacija, aahhaaaa

pre 26 dana

Po kojem osnovu - možda sa 1 šutem u okvir gola i 1 bodom u dvomeču sa Arsenalom?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 26 dana

Navijam za Liverpul, ali mislim da ovo Siti uzima. Dve stvari su ključne. Prvo, Siti ima neuporedivo lakši raspored do kraja. Osim čini mi se Vest Hema, sve ostalo su im protivnici iz donjeg dela tabele. Luton, Notingem Forest itd. Dok Arsenal igra i sa Vilom, Čelsijem, Totenhemom. Liverpul danas sa Junajtedom a i oni isto imaju par težih protivnika do kraja. Plus duplo kolo koje može biti mač sa dve oštrice. Druga stvar je dužina Sitijeve klupe. U trenutku kada je nikad neizvesnija trka, Gvardiola može sebi da dozvoli da mu u predhodnom kolu ne igra Haland, a u ovom Foden koji je dao het trik u prošloj utakmici. Da, imaju LŠ to stoji, ali opet kažem mogu to da nadomeste brojnim igračkim kadrom.
R

RealNo1

pre 26 dana

И Сити игра са Тотенхемом. Немој заборавити да имају и два меча са Реалом гдје ће морати одиграти обје утакмице на врхунском нивоу. Да додамо и ФА куп против Челзија. Такође утакмица гдје морају озбиљно приступити. Док Арсрнал поред Бајерна има још Тотенхем као тежу утакмицу. Имају и Јунајтед, али оно је циркус екипа. Да додамо да Арсенал има бољи међусобни скор са Ситијем и има бољу гол разлику од чак 11 голова.
F

FM

pre 26 dana

Tih poslednjih 3-4 kola je mnogo teze igrati protiv ekipa koje se bore za zivu glavu, kao sto su Luton i Forest, nego protiv West Hema koji ce biti 8.-9. i u glavi igraca vec godisnji i leto.

suaddjoz@gmail.com

pre 26 dana

Timovi iz donjeg dela tabele koji se bore za goli život znaju biti nezgodni protivnici u završnici. Najbolji protivnici su oni koji su prebrinuli za opstanak, a nemaju šanse da uhvate mesta za evropska takmičenja
O

Oduevljen

pre 26 dana

Da se ne lažemo, Arsenal je pokazao najviše, najbolji je tim, a Liverpul je možda najviše zaslužio zbog toga što sezonu gura bez pola tima. Siti nije zaslužio ni da im bude blizu, a kamo li na bod. Arsenalu dajem velike šanse u LŠ jer su defanzivno sila, najbolji posao na svetu je biti golman Arsenala trenutno, pored ona dva manijaka i ispred Rajsa, ne može pošteno ni da se šutne na gol.
p

polumesec

pre 26 dana

A Siti ne igra fudbal. Sada sledi raspad farsenala. April je vas mesec.
J

Junker

pre 26 dana

Nije mi jasno samo ovo “jedni jesu-drugi nisu zasluzili”? Brate, igraju svi, imaju bod razlike, dakle zasluzuli su, a na kraju ce “zasluziti” onaj koji bude prvi.
R

RealNo1

pre 26 dana

Играју фудбал из 23 вијека.