Komentari na vest

EURO U21: Englezi i ono njihovo, tresla se gora rodio se miš - na vidiku eliminacija u grupi

I

If

pre oko 3 godine

Jel to ona reprezentacija gdje kad se rodi fudbaler vrijedi 42 m eura?
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Ma vazno je da televizija kojoj svi placamo pretplatu i to silom , vuce za nos celu naciju. Sinoc pola Srbije ne moze kod kuce da gleda jer mnogi nemaju taj program u paketu , ali zato moze ovo Evropsko U21. Aj bar da nasi igraju pa da i razumem. I ono svetsko za klubove su prenosili isto , uzas..
T

Tik0

pre oko 3 godine

Pa kad vidis da je Nketia kapiten sta ocekivati. Decko je potencijal vrh vrhova za prosecnog PL i dobrog Cempionsip igraca. Mogu Englezi da sastave mnogo jacih u21, kad glavni ne bi igrali za seniorsku reprezentaciju, ali od ovoga sto je pozvano samo Smit Rouv mozda ima top potencijal
G

Gost11

pre oko 3 godine

Sad ce da kazu da su ih vredjali na rasnoj osnovi pa su zato izgubili
r

rsczzgr

pre oko 3 godine

Ne znam cemu dizanje Engleza toliko, gledajuci imena po meni tu i nema nekih ozbiljnih igraca (Godfrey, Hudson-Odoi ,Nketiah malo talentovaniji igraci ostalo prosjek sami..), Francuzi npr. su sila za njih (Lafont,Konate,Fofana,Kounde,Tchouameni,Aouar,Camavinga,Diaby,Edouard,Ikone ... sve igraci za seniorsku reprezentaciju), Portugal,Holandija,Spanija,Njemacka jace reprezentacije dosta od njih, englezi precjenjuju previse svoje igrace.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Klasika. Baratuja se milionima, ekipa im vredi 300,400 miliona ovo ono. Zapravo prosecni klinci. Neku ulogu u ekipi imaju smit rou, arons i donekle hadson odoi. Klasicno spinovanje engleskih medija. It's CoMinG hOmE bla bla bla
1

145

pre oko 3 godine

Pade mi tiket na prvom meču. Svako ko prati fudbal zna da igrači engleske su 10 bolji od Švajcarskog tima. Sramota je koliko su igrači Engleske nezainteresovani za ovo takmičenje. Mislim da se njima ne igra ovo prvenstvo uopšte.
g

goran_gogi

pre oko 3 godine

Ma ne igra im se evropsko za svoju zemlju, zato su i izgubili. Ahahaha
E

Emerson

pre oko 3 godine

Oni su od svih bolji. Ali samo na papiru i u njihovim glavama.