Euroforija: Protivnik ti slomi nogu, a ti mu pet minuta kasnije daš gol

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.06.21. | 11:38

Sjajni Darko Brašanac i Strahinja Pavlović u četvrtoj epizodi Mozzartovog podkasta. Brašanac o savršenom spoju sa Osasunom, povredama, periodu u Betisu... Strahinja o reprezentaciji i zašto se nije uklopio u Kneževini

Malo je fudbalera koji mogu da se pohvale da su postigli gol pet minuta nakon što su doživeli prelom noge. Ali Darko Brašanac je igrač malo drugačijeg kova. Iskren, pošten, teško mu je da folira. Decembra prošle godine protiv Elčea dobio je udarac kolenom u potkolenicu (fibulu), kost je, kasnije se ispostavilo pukla, a sudija je protivnika nagradio prekršajem. Par minuta kasnije, gol nekadašnjeg veziste Partizana, a 15 minuta potom, povreda ga je ipak izvela sa terena.

Nije se setio da neverovatnu anegdotu podeli dok je kamera bila uključena, već smo je izvukli iz njega ćaskajući dok je odlazio.

Izabrane vesti

Izgleda da su on i Osasuna savršen spoj. Niti je Darko želeo da ide kada je aktuelna bila borba za opstanak, niti ga se klub odrekao kada su ga povrede savladale, te je u januaru produžio ugovor.

Došao je u naš studio u društvu još jednog izdanka Partizanove fudbalske škole. Tandem su činili on i Strahinja Pavlović koji polako cementira mesto u startnoj postavi A selekcije Srbije i nada se da će posle odlične epizode u Serkl Brižu, u narednoj sezoni ipak dobiti šansu da pokaže raskošan talenat u Ligi 1.

Darko o Osasuni, saigraču koji je dobio ugovor na deset godina, zatim Betisu, Špancima bez pritiska, Strahinja o razlozima zbog kojih se nije odmah uklopio u Kneževini, atmosferi kod Tumbe i Piksija, reprezentativnoj inicijaciji.

Dobrodošli u četvrtu epizodu Mozzartovog podkasta Euroforija. Domaćin je naravno Nikola Janković, a zajedno sa njim goste je kroz širok spektar tema od Partizana do Osasune i Monaka proveo naš Aleksandar Joksić. Uživajte!


tagovi

podkasteuroforijaEURO 2020Euro2020Darko BrašanacStrahinja Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara