Euroforija: Zašto može Hrvatska, a ne Srbija?

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.06.21. | 20:16

Spontano nastala uporedna analiza fudbalskih reprezentacija Srbije i Hrvatske podigla je temperaturu u našem studiju

Ko ima kvalitetnije fudbalere, Srbija ili Hrvatska i da li je razlika između Orlova i Vatrenih tolika da oni završavaju svetsko prvenstvo kao vicešampioni, a mi u baražu za Euro gubimo od Škotske. Koliko ulogu u čitavoj priči uzimaju rad, spletke, (ne)mešanje fudbalskih saveza?

Kao i svaki put kada se drugari skupe da gledaju fudbal, češće su tačke neslaganja nego uvažavanje stavova, pa se tako u jednom trenutku zakuvalo u studiju oko toga da li su Hrvati toliko bolji od nas ili smo mi toliko gori od njih. Počelo je pričom o insistiranju Engleza da ostatak sveta kleči pred utakmice, nastavljeno upadom režije sa nezgodnim pitanjem za koga se navija, a kasnije već nije bilo lako pohvatati tok misli, naročito kada je utakmica na Vembliju diktirala teme za razgovor.

Izabrane vesti

U trećoj epizodi podkasta Euroforija možete čuti mnogo toga. I baš ništa objektivno. Poslušajte kako zvuče glavni urednik Mozzart sporta Dejan Stanković, odgovorni urednik Nedeljnika i kolumnista Mozzart-a Marko Prelević i domaćin studija Nikola Janković, ondosno spoj tri ortaka koja gledaju Evropsko prvenstvo od kojih je samo je samo jedan navijao za, a ostali protiv.



tagovi

Euro2020euroforijapodkast

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara