Evandro i Maksimović napustili Čika Daču, Perović najavljuje buran prelazni rok

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.06.23. | 09:29

Puno interesovanja za igrače Radničkog 1923

Iza kragujevačkog Radničkog je sasvim pristojna sezona. Osmo mesto u Mozzart Bet Superligi, dobar utisak, o čemu svedoče i brojne ponude što stižu na Čiku Daču. Iz tog razloga sportski direktor Slavko Perović najavljuje buran prelazni rok.

Klub su već napustili Brazilac Evandro da Silva i Đorđe Maksimović, koji bi mogao da se preseli u Singapur, dok će sa Ljubišom Peceljom i Dragoljubom Srnićem tek biti obavljeni razgovori.

Izabrane vesti

"U boljoj smo poziciji u odnosu ma prošlo leto. Imamo oformljen kostur tima, što nam daje dobru osnovu za predstoji prelazni rok. Mislim da će ovaj biti burniji u odnosu na prethodna dva, pošto postoji veliko zanimanje za naše igrače, a sa druge strane, gledamo da se pojačamo", izjavio je Perović za Sportski žurnal.

Kragujevčani su trenutno okupirani naporima da zadrže Milutina Vidosavljevića iz Čukaričkog...

"U pregovorima smo da ostane kod nas još jednu sezonu. To bi nam mnogo značilo, jer dao je veliki doprinos našem uspehu. Želja nam je da zadržimo i Filipa Ivanovića. Za mladog Nikolu Miličića (21) interesuju se i domaći i strani klubovi. Nismo voljni da ga prodamo. Očekujemo da će tek eksplodirati, a to bi sigurno uticalo na njegovu tržišnu cenu", zaključio je Slavko Perović.


tagovi

Slavko Perović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara