(©Reuters)
(©Reuters)

Evandro je slobodan igrač, Atletiko se interesuje

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.06.20. | 19:52

Bivši vezista Zvezde ostao bez kluba

Nekadašnji Zvezdin vezista Evandro (33) je od danas slobodan igrač.

Brazilski Santos je danas saopštio da neće produžiti ugovor sa Evandrom koji mu je juče istekao. Santos je imao opciju da Evandrov ugovor poroduži za još šest meseci ali je rešio da je ne iskoristi. Što zbog fudbalskih, što zbog finansijskih razloga.

Izabrane vesti

Evandro je prošlog leta došao u Santos kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa engleskim Hal Sitijem. Bio je to njegov povratak u domovinu posle devet godina. Brazil je napustio 2010. godine kada je iz Vitorije došao u Crvenu zvezdu u kojoj je proveo jednu sezonu i ostavio dobar utisak. Posle toga je dve godine igrao za portugalski Eštoril, potom dve i po sezone za Porto i isto toliko za Hal Siti sa kojim se takmičio i u Premijer ligi.

U Santosu je po povratku bio standardan, ali se sve promenilo zimus kada je slavni klub preuzeo portugalski stručnjak Žezualdo Fereira koji ga je izbacio iz startne postave. Evandro je za Santos odigrao 23 utakmice, 16 kao starter i sedam ulazeći sa klupe. Postigao je i jedan gol u tom periodu.

Brazilski mediji spekulišu da će Evandro nastaviti karijeru u Atletiko Paranenseu koji je pokazao interes za njegove usluge. 


tagovi

Evandro Gebel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara