Komentari na vest

Evo ga i Soler! PSŽ na novom kursu, trojica vezista plaćena duplo manje nego što vrede

F

FU

pre gotovo 2 godine

Junajted, Čelzi pa i Vest Hem, čak i Liverpul sa transferom Njunjeza po ovim komentarima ne uništavaju fudbal, a PSŽ uništava??? Zamislite da su Parižani doveli Kazemira, Paketu, Darvina za onako bezobrazan novac, a ovi Ruiza i Solera. Šta bi tek tad pisali? Fina i siromašna gospoda iz EU sa svojim Američkim gazdama, smeta im kad neko na istoku ima para, hteli bi samo oni kao u zadnjih 100 god...
V

Vbv

pre gotovo 2 godine

Iako pokusavaju da ga potpuno uniste a postoje dobre sanse da to i ucine u narednih 20 godina, fudbal je i dalje igra, ne biznis, kako ce se ko snaci u toj snobovskoj sredini videcemo kad gube 1:0 u cetvrtfinalu LS, ili ce isplivati znanje i karakter, ili vrlo verovatno snobovski ego i samounistiti sve.
G

Ggwp

pre gotovo 2 godine

Ako ima pravde i ako je fudbal samo igra, a ne biznis - PSŽ će biti bolja ekipa od Junajteda, Reala, Liverpula i ostalih bahatih timova što bezobrazno dovode igrače i čim izgube kukaju kako su oni najveći, kako je njima predviđeno da osvajaju i kako niko ne sme da ih dobije.
М

Малиша

pre gotovo 2 godine

Платили 150 милиона на рачуне клубова, а из Емирата им уплатили на приватне рачуне још 200 милиона. Неће их УЕФА више трпети, па морају да нађу начин да заобиђу ФФП.

milford

pre gotovo 2 godine

Jesi li ti to sam video ili ti je neko pričao?
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

@Mile bio je nažalost u poslednjoj godini ugovora. Soler je najbolji igrac svoje pozicije ovog prelaznog toka koji je bio na tržištu. Mogao je da ga kupi ko hoće, ne znam šta su čekali, Emglezi se toliko razbacuju na igrače koji su lošiji od njega... Juveje tražio isto nekoga anton poziciji, Milan, Real, Barcelona, Roma… Momak je prejak. Da su dali 30M za njega bilo bi isto malo za takvog igračinu. Nadam se da će dobijati šansu. On, Renato, Ruiz, Veratti, Vitinha, Pereira, Rafinha, Gueye. Covjece oa taj tim nema pravo da odigra nerijeseno kakav kadar imaju.
O

Ovo

pre gotovo 2 godine

Podseca na eru Lavecija, Kavanija, Mote i ekipe, kvalitetni igraci ali 100% super zvezde. U svakom slucaju mnogo zdravije posluju nego ranijih godina. Sreca njihova pa su se otarasili onog umialjenka..
G

Goster

pre gotovo 2 godine

Gej 35 miliona placen ide dzabe,Ander Erera ide na pozajmicu u Bilbao platu mu daje Psu,Paredes placen 30 miliona ide za 10 ili dzabe,Vajnaldum doveden dzabe ali za proviziju 10 miliona i istu platu koju i sad placa psz pola,ni na jednom fudbaleru nisu zaradili ni cent i doveli su nove igrače u iznosu od 105 miliona(soler 20,vitinja45,Ruiz 25,Sancez 15) doveli nuna Mendesa tj otkupili ga za 35 miliona dali mbapeu platu 100 miliona,Nejmar produžio ugovor ima 50,Mesi 50,Ramos 20,Domaruma 30,i neko dodje i Prica o finansijskom fer pleju pa Notingem Forest je potrošio 200 miliona na pojačanja a igrao je drugu ligu prosle godine...otišao je fudbal dovidjenja
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Šteta sto Soler nije otišao u Italiju ili neki jači španski klub. Šteta sto mora da bude u sijenci drugih igrača. On je igrač koji treba da ima inicijativu. PSG je klub koji uništava fudbal.

Mile

pre gotovo 2 godine

Valjda im je tržišna vrednost onoliko koliko su ih platili? Ili Transfermarkt bolje zna?
T

Transfermarktos

pre gotovo 2 godine

Kad vidis koliko su Liverpool, Chelsea, United preplatili igrace, ova trojica im ga dodju kao za dzaba
G

Gosty

pre gotovo 2 godine

Hahaha jedva čekam da vidim hoce li sa tim zaokretom uzeti Ligu prvaka.Umjesto da su Ronalda doveli, oni uzeli ove neke anonimuse koji u Partizanu ne mogu igrati.

Gost17

pre gotovo 2 godine

Au druže koliko ti veze sa fudbalom nemaš ako ti je Soler anonimus.
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Da je psz pustio Mbapea a doveo Halanda uz Mesija i ovakvog Nejmara psz bi deklasirao sve pred sobom i uzeo ligu sampiona sa pola gasa
v

vrhunski

pre gotovo 2 godine

posao sa kamposom je samo pitanje vremena kad ce doci liga sampiona ako se bude ovako ulagalo
G

Galaktikosi

pre gotovo 2 godine

Ovaj PSZ ima 45 fudbalera.
G

Gostov

pre gotovo 2 godine

Chelsea ih ima 68
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Pa zvezda ima 40 + na platnom spisku
M

Maree78

pre gotovo 2 godine

Fali im spic sa perfektnom zavrsnicom.. Mbape mnogo masi sanse... Mora na krilo... A i jedan top stoper im jos fali i msm da ls njihova...
G

Gost88

pre gotovo 2 godine

Rano je jos reci za ls ali za ovo ostalo si sve upravu.