Kristijano Ronaldo i Patris Evra (©Reuters)
Kristijano Ronaldo i Patris Evra (©Reuters)

Evra stao u Ronaldovu odbranu: Ten Hag ga ne poštuje, svakodnevna priča o Kristijanu mora da prestane

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.10.22. | 18:04

“Da ga poštuje, igrao bi mu svaki put“, dodaje nekadašnji igrač Mančester junajteda

O najboljoj partiji Mančester junajteda niko ne govori, pala je u drugi plan i pre no što se utakmica sa Totenhemom završila. Kristijanu Ronaldu nije prijalo da bude u senci, dojadilo mu je dasedi na klupi. Nije ostao sa saigračima da proslavi pobedu, pokupio se i pre sudijskog zvižduka ušao u tunel.

Ako mu je cilj bio da ponovo bude u centru pažnje, da se pokrene priča o nezadovoljstvu – skavku priliku kada je u kadru koristi da gestikulacijom pokaže da to jeste – i odlasku sa Old Traforda na zimu, onda je uspeo. Kamere su ga uhvatile kako odlazi u svlačionicu razočaran jer mu Erik ten Hag nije pružio šansu, Ostrvo bruji o tom potezu, a Ronaldov nekadašnji saigrač iz ere ser Aleksa Fergusona poručuje: nije sve crno-belo.

Izabrane vesti

Patris Evra stao je u Ronaldovu odbranu i uperio prst u holandskog stratega. Odluku Erika ten Haga da drži Portugalca na klupi tumači kao nepoštovanje i tvrdi da slika koja je obišla sve ništa ne govori. Šta se dešavalo na klupi, da li su zaraćene strane vodile razgovor ili je Kristijano Ronaldo zaista demonstrativno krenuo pre vremena ka podtribinskom prostoru niko zapravo ne zna.

Sve je naklapanje, tvrdi Francuz i nada se prebacivanju fokusa sa portugalskog asa na igru Mančester junajteda. Za promenu je bila dobra. I više od toga.

Ne radi se o zaštiti Kristijana Ronalda, već o tome da ne znamo pozadinu i kakva je priča. Da li je pre odlaska razgovarao sa Ten Hagom. Vidili smo samo sliku kako je ulazi unutra. Možda je rekao Ten Hagu da ide na tretman. Ne tražim izgovore, ali želim više da budem fokusiran na učinak Mančester junajteda. Moramo prestati da svaki dan pričamo o Kristijanu“, rekao je Patris Evra i osvrnuo se na izjavu Erika ten Haga posle derbija sa Sitijem:

Ten Hag je posle meča sa Mančester Sitijem izjavio da nije želeo da ga uvede jer ga poštuje. Da ga zaista poštuje, sigurno bi mu igrao na svakoj utakmici“.

Nije Patris Evra jedini koji se dotakao najaktuelnije teme na Ostrvu. Teme „Kristijano Ronaldo“. Mnoga velika imena su zauzela stranu, a glas razuma je Tijeri Anri. Neophodno je da Junajted što pre razreši situaciju, bilo da će odnosi biti izglađeni ili se odreći najvećeg balasta.

Koliko god da je dubok trag ostavio Kristijano Ronaldo na Teatru snova – a jeste popriličan – trenutno je kamen spoticanja. On i Erik ten Hag su kao rogovi u vreći, tenzija nikako da splasne. Eliktricitet struji svlačionicom od prvoga dana.

Nije lako. Trener je tu zbog tima, ne zbog Kristijana Ronalda. Ali, Kristijano je deo tima i svi zajedno moraju da pronađu rešenje“.


tagovi

Kristijano RonaldoPatris EvraErik ten HagTijeri AnriMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara