Patris Evra
Patris Evra

Evrina osveta braći Galager: Osvojićete ga kad mi bude 90, vi ste ipak samo glasne komšije

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.05.21. | 15:37

“Ja imam više trofeja nego ceo vaš klub“, sladi se legendarni bek Mančester junajteda

Ume da boli, jako, kao što ovih dana boli sve navijače Mančester Sitija posle već viđenog trijumfa nad Čelsijem u finalu Lige šampiona. Ume i da bude lepo, čak i kad ne igra tvoj omiljeni tim. Ako tvoj omraženi rival – izgubi. A posebno ako tvoj omraženi tim izgubi samo nekoliko dana nakon što te je njegov najpoznatiji navijač provocirao dok si bio na dnu.

Lijam Galager, frotmen čuvenog pop benda Oejzis i verovatno najpoznatiji navijač Mančester Sitija, verovatno se sad kaje zato što je posle poraza Mančester junajteda od Viljareala u finalu Lige Evrope na Tviteru napisao: “We all live in a YELLOW SUBMARINE“ (Svi mi živimo u žutoj podmornici) čime je stihovima Bitlsa iz 1966. aludirao na nadimak španskog kluba sipajući tako so na živu ranu gradskog rivala.

Izabrane vesti

Međutim, samo koji dan kasnije surov odgovor Junajtedovog legendarnog beka Patrisa Evre, koji se prilično obradovao Sitijevom porazu u finalu lige šampiona, pa ga je sa perikom i lenonkama, sve po uzoru na stil braće Lijama i Noela Galagera, uz veliko uživanje, proslavio uz možda i najveći hit Oejzisa: “Wonderwall“.

S tim da je malo izmenio tekst, pa je pevao...

Možda ćete ga osvojiti kad mi bude 90 (godina), a na kraju krajeva vi ste moje glasne komšije“, pevao je Evra cerekajući se tako da svima pokaže koliko mu je drago zbog Sitijevog neuspeha.

Između refrena, sasvim otvoreno...

Lijame, gde si? Sećaš se kad si mi se smejao posle Junajtedovog poraza, sad je tvoj red. Ne budi ljubomoran. Samo želim da podelim ovo osećanje. Ovo je poseban ponedeljak za tebe, Lijame. I prekini da govoriš da je Mančester plav. Ja imam više trofeja nego ceo tvoj klub“, sladio se Evra.

I to je lepota fudbala.



tagovi

Patris EvraLijam GalagerNoel Galager

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara