Komentari na vest

Evropska evolucija TSC-a: Na putu od prijatelja fudbala do istinski takmičarskog tima

D

DM1

pre 7 meseci

Lazni Gvardiola lazni klub
E

Esex

pre 7 meseci

Jesam delija al sve pohvale tsc u...napravili su veliki iskorak,mozda su mogli koji evro vise da uloze na pocetku sezone jer su imali zagarantovane pare od evrope i od prodaje ratkova ali dobro..Bar nas ne sramote kao str cuka i sns vosa..zelim im srecu i titulu neka uzmu ako je zasluzuju mada tesko jer je ocigledno obecana partizanu kako ne bi bankrotirao
v

v1ad

pre 7 meseci

Šta napisa ovaj? Kakav fudbal i TSC? Klasičan autobus pa balon napred ako prođe.
G

Grga Cvarak

pre 7 meseci

Samo da nastave ovako. A ne da se pretvore u onaj Cukaricki koji je isto poceo odlicno poslije privatizacije, pa se onda pretvorio u ovo zlo sto sad gledamo.
:

:) :)

pre 7 meseci

Je l ti zlo što su dobili Zvezdu ili Partizan…ili što su dobili i jedne i druge??? I to sve bez dinara narodnih para, i bez dinara duga bilo kome….
K

Karasi iz Calme

pre 7 meseci

Oni su od kad su privatizovani : stabilan klub, osvojili su Kup Srbije, svake godine igraju Evropu, proizvode igrace i naravno tako se finansiraju. Plate se isplacuju na vreme, ne duguju za struju, vodu, poreze......Vlasnik je jedan covek koji ulaze SVOJ, a ne narodni novac.
d

d. g.

pre 7 meseci

Pa zar i oni juče kao i većina parkirali autobus pred svojim golom. U čemu je to razlika? Bunkeri a, a napred šta uradim.
9

95

pre 7 meseci

Branili se 85 min i napali Zvezdu poslednjih 10 minuta i dali im gol to je ekipa i umetnost a ne da napadas skoro celu tekmu i odigras X…
С

Сале2323

pre 7 meseci

Србија данас има само 2 иоле озбиљна тима за европске оквире и 4 полуозбиљна који претендују на Европу... Остали су аматеризам чисти и продавање магле. Мада ни ова 4 не одскачу нешто превише од осталих, ако ћемо искрено рећи.
G

Gost00171189

pre 7 meseci

Po kvalitetu: 1. Crvena zvezda 2.Partizan 3.TSC 4.Novi Pazar 5.Cukaricki 6.Vojvodina 7.Vozdovac 8.Spartak 9.Radnicki N 10.Mladost 11.Radnicki K 12.Javor/Napredak/Zeleznicar Zasto ne uraditi 12 timova u ligu nego koristiti 16? kao Belgija.. Koja je daleko bolja liga.
:

:) :)

pre 7 meseci

Zavisi šta predstavljaš kao ozbiljnost….Sigurno ozbiljni klubovi nisu oni koji duguju plate igračima, isti im opraštaju dugove ili ih tuže i tako se naplaćuju… Imaš klubove i to vodeće, koji imaju po 100 igrača pod ugovorom, neke plaćaju a neke ne, neku su na platnom spisku a uopšte nisu igrači…. Imamo tačno 2 takva kluba i verovatno vam neće biti teško da pogodite o kome se radi
С

Сале2323

pre 7 meseci

Звезда и Паризан као иоле озбиљни, Воша, ТСЦ, Чука и Нови Пазар као полуозбиљни, остали аматеризам. Питање је чак колико су и Чука и Воша озбиљни тимови, а обзиром какве аматерске потезе вуку за играње у Европи. То што су у Србији при врху, ништа не значи. Огледало је Европа! Нисам био за скраћење лиге, али сад јесам. Мање од 12 клубова не, али ни више од 12 клубова не! Па у таквој лиги коме како, али овако више не бива.
@

@сале

pre 7 meseci

Озбиљност или аматеризам?! Огледало је колико дугујеш играчима, како испуњаваш своје обавезе и колико те њих тужило и због чега… Не можеш да поредиш клубове који праве трансфере преко приватних рачуна у Немачкој и оних код којих играчи само напусте јер нису добијали плате са клубовима као што су ТСЦ и Чука где се плата добија тачно у дан и то за месец унапред….
R

Ratatur

pre 7 meseci

@Gost00171189 @Sale 2323 Kakav crni Partizan i Evropa??? Evo pokazase se protiv Danaca gde nisu uspeli ni u LK da se plasiraju.
G

GOST 510

pre 7 meseci

Kakav TSC tim i kakva evolucija. Nije bio tim ni prošle sezone a kamoli ove kada je još slabiji. U Srbiji postoje samo 2 tima koji mogu nešto da odigraju u evropskim okvirima. Sledi velika praznina pa su tu još 3 polutima a za njima opet praznina pa ostali. Ove sezone se ta razlika između prva 2 i njih još produbila a smanjila između ta tri i nekih iz grupe ostalih. Ako TSC napravi neki rezultat u Evropi ili npr protiv zvezde to je samo što ih je protivnik potcenio , oni dali 200 % od sebe i imali veliku dozu sreće a protivniku nije bio dan.
G

Grga Cvarak

pre 7 meseci

Znas li ti, druze, gdje je TSC bio prije par godina? A gdje je sad? Prosle godine zavrsili drugi u prvenstvu, ove igraju u Ligi Evrope, odigrali u grupi nerjeseno sa Olimpijakosom, u nasoj ligi nerjeseno i sa Partizanom i sa Zvezdom... Sta treba jos da se desi, pa da takvi kao ti ne vide evidentan rast kluba?
Y

Ytr

pre 7 meseci

Jedina dva tima koja mogu nesto da urade u Evropi su TSC i Zvezda.
b

breey

pre 7 meseci

Ovi da su napali sinoć sašili bi 3 komada zvezdi,kad god su prišli golu bilo je opasno
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Kako da vam objasnim da ovo neće da funkcioniše kad treba ići na pobedu da se prođe dalje.
F

FKCZ1991

pre 7 meseci

Ma kako nije, ozbiljna evropska evolucija 😂 evo sledece god ce u kvalifikacije pa da vidimo mogu li da prodju barem jedan krug jer su sa porazima upali u ZAGARANTOVANU grupnu fazu… ko smislja ove naslove… ljudi se branili 90min i tako su postali TAKMICARSKA ekipa? Uzas! Branjenje je skroz legitimno ali nemojte da ih velicate, meni je milo sto postoji ekipa koja se malo izdigla i radi nesto i ulazu svoj novac, sve je to super i zelim im svu srecu ali nemojte da sad od njih pravite neko cudo od ekipe ili od nasbudale sa ovim textovima
G

Gost Djape

pre 7 meseci

Svaka cast na komentaru. Protiv Zvezde su imali vise srece nego pameti. Ne pricam o golu koji su dali, nego o nepostignutim golovima Zvezde, koje su trebali da popiju.
G

Grga Cvarak

pre 7 meseci

@Gost Djape Pa, ako su oni imali toliko srece protiv Zvezde, sto ste onda toliko kivni na Bahara i igrace Zvezde sto nisu pobjedili? Ne moze i jedno i drugo, druze. Ili je TSC imao srece ili su igraci Zvezde "igrali kao p..." Odlucite se vise.
Y

Ytr

pre 7 meseci

@ Gost Djape Mogla je i Zvezda da popije jos koji gol i da izgubi od TSCa.
s

skeva

pre 7 meseci

Kakva takmicarska ekipa parkirali autobus ispred gola zele nesto vise a idu na ,, molim te Bože samo da ne primimo gol'' i posle hoce da igraju Evropu sramota zato nam je tu liga gde i jeste o nikad nece biti bolje uprvo zbog takvog stava cele lige kada igraju sa Zvezdom i Partizanom
B

Bravo TSC

pre 7 meseci

A vi ste hrabri kada parkirate autobuse u Manchesteru i Lajocigu, sutnu vam po 35 puta i golman odbrani 14-15 suteva. To je ta hrabra zvezda. Niste imali sinoc delve ljudske sanse, sve na silu nesrece i opet dzaba
B

Bravo

pre 7 meseci

Treba pruziti podrsku trecem klubu koji će biti konkurent večitima, kako medijsku tako i finansijsku, sa 2,3 kvalitetna stranca i dobre domaće igrače koje ima moze dosta toga, ne mozes ni zavoleti drugi klub kada mediji po 20 tekstova isporuče o večitima i ceo fokus kako čitalaca, novinara bude uperen na večite. Svaka čast za TSC šteta što nisu prvi na tabeli, ali sa ovom podrskom koju imaju Beogradska dva kluba to je nemoguće.
З

Зер

pre 7 meseci

Није ни чудо да нико осим Партизана и Звезде у Европи не може да одигра озбиљнију утакмицу. Донекле и разумем дефанзивнију тактику, то раде и екипе које играју против Ситија, Реала, Бајерна, итд. Међутим те екипе и поред те дефанзивне тактике имају неки план или циљ када дођу у посед лопте. Ово што је ТСЦ приказао на утакмици, као и многе друге екипе које се састану против Звезде и Партизана је више него жалсно. У већем делу деловало је да кад дођу у посед лопте да ту нема никакве идеје шта да се ради у транзицији из фазе одбране у напад. Играчи у поседу лопте су били у стилу "шта сад да радим". Да се на игра на ЈНА или Маракани, тактика би била шутни је у кукуруз.
I

Iskreno

pre 7 meseci

I onda dodje taj duel zvezde i partizana gde bude 35 prekida i dve slucajne sanse
x

xaxxaxaxax

pre 7 meseci

Pa vi opet naljutite Lazetica i odlozite utakmicu da se spremate za derbi i stavite njima sesti dan trecu utakmicu. Ima pravde ima Boga, laza gvardiola voli zaustavno vreme 💪
T

Trix

pre 7 meseci

Pa evo Partizan je odigraou Evropi utakmice sa Dancima. Sramota! TSCu svaka cast. Jedina dva tima koja mogu da igraju Evropu su Zvezda i TSC.