Komentari na vest

Fabinjo: Mitrović je ubica, voli da postiže golove i prolazi kroz velike trenutke!

B

Bomboćav

pre preko 1 godinu

Mitrović je mašina za golove. Kakav igrač i čovek. Golovi, asistencija, angažovanje. Jedan klasičan centarfor kakvih je malo u svetu.
T

Trijangl

pre preko 1 godinu

Ljudi mi nismo ništa posebno . Pobedili smo one raspale Švedjane i to kako tri lopte u kazneni prostor i ovga usere dao glavom jel ovi u odbrani nemaju nikog . Mi nemamo odbarno ni srednu i golmana . Niti neku jaku klupu . Svaka jača ekipa ima da nas ispraši . Kad dodju ove jače reprezentacije mi da jurimo gol više sa Brazilcima ili Ovim drugima daj nemojte da ste smešni .
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Igracki kadar nam je poprilicno limitiran, pogotovo defanzivno, naizgled bezazlenim ekipama preko pola reprezentacije igra u premijerligi, a mi i dalje mislimo da smo ne znam sta i pljujemo na prvi neuspeh.. Mislim da piksi izvlaci maksimum iz ovoga sto ima na raspolaganju, igraci deluju homogeno i jako se trude, tako da nek je sa srecom pa sta urade..
p

plavac

pre preko 1 godinu

dajte mistera,pa tek onda ima da igramo fudbal,zamislite taj drim tim sa kataijem,gobeljićem,borjanom
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

A da su Svajcarci ili Hrvati pobedili te iste Svedjane, malodusni defetisti kao ti bi ovde pisali bajke o njihovoj igri i snazi.
K

Karasi iz Calme

pre preko 1 godinu

Gde radis ti? Mislim koji tim treniras? Bolje ne lupetaj nego uzivaj u igrama i pobedama. Otisli smo na SP ispred Portugala , imamo sanse da se plasiramo u elitnu grupu Lige nacija i opet ne valja?
m

miiiii

pre preko 1 godinu

jesmo precenjeni,kad nam je dan dobicemo svakog,nemamo neku konstantnost....grupu tesko da cemo proci...osim ako neki inat ne proradi,jer svajcarci su ozbiljni,brazilci ce nas lagano odraditi,jer odbranu nemamo....mozemo samo igrati ofanzivno na gol vise i samo sto vise lopti u kazneni i to je to
s

stvarno

pre preko 1 godinu

Ti znas.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

A da, Mitar jeste postao mašina za golove.
T

Tite

pre preko 1 godinu

Brazil osvaja a Srbija moze da prodje grupu.
G

Gostјкл

pre preko 1 godinu

Precenjena ekipa,nece nista da urade na SP
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Otkad ja pratim fudbal ozbiljnije,a to je punih 30 godina nikad nisam razumeo ljude koji kažu za reprezentaciju Brazila da je precenjena. Kao kad bi za Real Madrid rekao da je precenjen klub. Možeš da ih voliš ili ne ali uvek možeš da računaš i da budeš svestan toga da mogu da pobede svakog, uvek I kad god, u kom god sastavu. Jednostavno Brazil ima nepresušan izvor reprezentativca i vrhunskih fudbalera. Tamo je igrati za reprezentaciju u fudbalu nešto najviše što možeš da postigneš u zivotu. Ne postoji precenjena reprezentacija Brazila, nije postojala niti će.
B

Baksis

pre preko 1 godinu

@Aleksejko Nije mislio na Brazil.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Hahahahaha, pa da, ja se upecao😂