Foto: Starsport
Foto: Starsport

Falčinelijev oproštaj od Zvezde: Uvek ćeš imati navijača više u meni, nadam se da ću se vratiti u Srbiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.07.21. | 20:33

"Od samog početka srpski narod me je dočekao raširenih ruku i na ovome ću vam uvek biti zahvalan", ističe italijanski napadač

Krenuo je Dijego Falčineli obećavajuće – četiri gola na prve četiri utakmice – ali je u drugom delu sezone naprasno stao i malo pokvario utisak u crveno-belom dresu. Dovoljno da ne ubedi rukovodstvo Crvene zvezde da iskoristi opciju otkupa njegovog ugovora od Bolonje.

Rastanak je bio neminovan, potvrdili su ga na okupljanju pred početak nove sezone Zvezdan Terzić i Dejan Stanković, a danas se Italijan porukom na svom Instagram profilu oprostio od crveno-belih.

Izabrane vesti

"Bila je ovo veoma važna godina za mene, bio sam deo sjajnog tima, sjajne grupe ljudi. Od samog početka srpski narod me je dočekao raširenih ruku i na ovome ću vam uvek biti zahvalan. Ispisali smo malu stranicu u istoriji ovog velikog kluba i čast mi je što sam bio deo njega. Moj izbor je bio isključivo porodični, napuštam mnogo prijatelja na terenu i van njega u prelepoj zemlji u koju ću sigurno imati priliku da se ponovo vratim. Uvek ćeš imati navijača više! Napred Zvezdo!", napisao je Falčineli u svojoj Instagram objavi.



tagovi

Dijego Falćineli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara