Komentari na vest

Favoriti ne greše: Milan u Torinu dao DESET golova za tri dana, stotke Ronalda i Dibale, Lacio se spasao u 90+5 (VIDEO)

G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Opet sam se navuko na komentarasanje, a taman sam se malo ohladio od toga :)
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Milan je imao ogromnu srecu da su im sudije svirale 16 penala dok od toga 10 nepostojecih, zbog toga su na mestu koje vodi u LS, isto tako je bilo prosle sezone kad su sudije svirale Lazio 15 i vise penala u Seriji A i Lazio je igrao LS naredne sezone tj ove, od toga svaki drugi penal je bio nepostojeci, evo sad kad im sudije ne sviraju penale oni su na sedmoj poziciji na tabeli, ovo isto ceka i Milan naredne sezone, nece sudije da poklone opet brdo penala kao u ovoj sezoni, Milana predvidjam neko peto mesto naredne sezone, oni cak i uz ove silne penale su jedva na poziciji koje vodi u LS, nadaju se u ibru koj odigra svaku sedmu utakakmicu, pioli je mali trener za mala dela, Milan ne plasi ni malo za sledecu sezonu, jos i obaveza u LS ima da se muce i muce, Inter ce samo da napreduje, dok juventis mora da krene sve iz pocetka, Inter lagano ima da odbrani titulu hteli vi to ili ne, ali ce tako biti, sto lakse shvatite lakse ce vam biti, pozdrav drugovi i drugarice, FORZA INTER NA 20TI SKUDETO !
R

ROSONERO 1986

pre gotovo 3 godine

Gile i nekad se stvarno pitam odakle ti toliki kompleksi eto samo ce tvoj Inter u narednih 1000godina da bude jak ostali Milan Juve Roma Napoli svi ce da propadnu, a vlasnici kluba za koji navijas nemaju za kiflu od prekljuce raspadaju se finansijski tako da slavi titulu i ostavi se analiza to je za tebe visa dimenzija
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

ROSONERO 198 finasije nisu bitne bitna je ekipa koja sad igra a ona moze samo da bude bolja u narednoj sezoni, nisu komplexi nego analiza, rekao sam ja navijacima Milana da nemaju sta da traze za Skudeto i a oni meni slikaj tabelu dok je Inter drugi, rekao sam im da Milan ispada iz trke za Skudeto i pogodio sam, isto tako sam rekao da ce juventus sa pirlom da bude peti na kraju sezone i da ce Inter imati 15 bobva vise i to sam pogodio, neki su rekli lud si i smejali se medjutim ja sam sve pogodio tako da mi analiza jako dobro ide, mani se prijatelju svojih zelja, sagledaj realnost u oci, a ona je takva da bas ovo ceka Milan sto sam naveo gore, masta je u redu, ali Inter se dize jos vise naredne sezone, Napoli i Romu necu ni da kometarisesm i nisam ni na pocetku sezone, Intet da oeoda Lautata za 100 mil eura kupi Muriela Gosensa i Vlahovica i lagano odbrani Skudeto eto toliko o Finasijama, ovi postignu 40 dp 45 golova bez oribkema skua dok Lautaro to sam nece postici
L

Lazio

pre gotovo 3 godine

Dobili smo Juventus dva puta te sezone, oba puta 3:1 bez penala, davali po 7 golova na nekim utakmicama, razvalili pola lige i ti sad pricas o nekim penalima koji nisu postojali? Sudije nikad nisu gurale Lazio, pricas gluposti. Ti koji navijas za Inter, pre dve sezone su vam dali penal protiv nas jer je Milinkovic Savic zakacio glavom vaseg igraca i opet pored toga smo vas izbacili iz Kupa. Ulozili ste milijardu eura i osvojili jedan trofej za 10 godina, dok su drugi osvojili po 5 i vise.
G

Gecko

pre gotovo 3 godine

Milan pobjedom nad Kaljarijem sigurno ide u LS,iako se ovi bore za opstanak i nece biti lako,ne treba potcjenjivati protivnika. Ne svidja mi se odluka da se produzi ugovor sa Zlatanom na jos jednu sezonu za 7m eura, pa pola sezone je van stroja...Donarumu pustiti i rijesiti se ucjena onog prasca.
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

slazem se za domaruma a zlatan vredi jer preuzima psoholoski teret na sebe i kad nije na terenu on je u svlacionici jako bitan
G

G

pre gotovo 3 godine

Milanu trebaju jos 3 boda da osigura LS. U Italiji se gleda medjusobni skor, a tu su bolji i od Juvea i Napolija.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Milan se vratio kako su se samo raspadali 2-3 meseca od 10 bodova prednosti dosli su u situaciju da im visi liga sampiona
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

raspadali se jer u jednom trenutku im bilo 8 igraca povredjeno. trebali su svi da se vrate u formu. nekome treba manje nekom vise. i sad deluju na onu ekipu od prosle godine kad su svima trpali po 2 gola

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Cuj ti delije nadigrali mi ovakav Milan? Nadigrali ste B tim Milana predvodjen Simom Krunicem, za koga ni njegova rodbina nije cula, Milan koji je odmarao celu prvu postavu za derbi sa Interom! Pa i Alkojano nizeligas je izbacio Real iz kupa, jer su ovi odmarali ceo tim. Nego danas mi se naljutise delije na mene, kazu vredjam jer sam im napisao KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE ODLIKA JE SVAKOG SA SEVERNE TRIBINE! Sta tu ima uvredljivo?

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Zaboravio sam da stavim pod nabodnicima "nadigrali" ste B tim Milana kazete? Btw legenda kaze da knindza sa severa koji je cistio kopacke napadacu Ludogoreca nakon pogotka crvenoj zvezdi, i dalje trci ka sesnaestercu rosonera dok se izvodi korner!
D

Doktorr

pre gotovo 3 godine

Simon je Kjer a Krunic je Rade. To sto se ti tripujes da je Zvezda igrala protiv B tima Milana to samo sebe tjesis. Ili mozda nisi ni gledao utakmicu pa pricas gluposti.
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

I oba meča igrali sa desetoricom.

NemanjaKZ

pre gotovo 3 godine

Zaboravio si takodje da spomenes i to da vi niste ni igrali to takmicenje zbog kojeg kao nesto prozivas i mislis da ce bilo kod da se uvredi zbog toga. Sve i da smo igrali protiv A, B ili C tima Milana tvoj tim je bio daleko od tog takmicenja, a kamoli od nokaut faze pa bolje da gledas svoje dvoriste.
T

TokyoCZ

pre gotovo 3 godine

Sve vise se vidi koliko je velika Zvezdina igra protiv Milana. Oni su i dalje u vrhu serije A, dali su tri komada Juventusu a sedam Torinu...Sa Zvezdom jedva dva puta nereseno i to oba puta sa igracem vise...Deki stvara tim koji ce biti konkurentan u Evropi, samo napred! A tebi Kalcopolisto zelim da te mrznja manje izjeda i da u tebi ljuskost i dobrota, koje imas u sebi, isplivaju na povrsinu. Ovo mislim iskreno!
D

Djovanela

pre gotovo 3 godine

Da li vam je sada jasno koliko je Zvezda kvalitetna ove sezone? Jel vidite vi koga je Zvezda nadigrala u 180 minuta od kojih je trecinu (60 minuta) igrala sa igracem manje.
G

Ghost007

pre gotovo 3 godine

Milan je u tom trenutku bio u velikom padu forme,gubili su i od zadnjeg na tabeli u ligi tako da ne tripuj se previse, u tom trenutku bi ih i Vojvodina dobila...ovo je vec sad pravi Milan, i kad bi se sad sastali utrpali bi Zvezdi 4-5 komada.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Izlazak Gobeljića se tretira kao igrač više za Zvezdu
N

Ne znam sto pisete da poslednje kolo odlucuje

pre gotovo 3 godine

Ako Milan i Atalanta dobiju svoje sledece meceve,bez obzira dal ce Djubrentus dobiti Sinter,ostaju na +3 uodnosu na iste torinske lopove.A imaju bolji medjusobni skor od njih,i Milan i Atalanta,i Napoli.Tu jedino Napoli moze da zezne stvar,da Djubrentus upadne u ls.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Inter rutinski resio Romu, dosta je bilo onih partija gde se Roma provlacila protiv Intera na neke mufte, rece danas jedan u prognozi 0:3 u najavi, medjutim samo se obrukao, pokusao da ispadne pametan i obruka se za medalju momak, Interu nisu bili potrebni bodovi, ali je Inter pronasao motiv da dobije Romu zato sto je Roma izvlacila neke neresene partike na mufte bukvalno, veceras su pokusali slicno, ali Inter puce tri komada kao iz topa. Hakimijev menadzer izjavio da je Hakmimi srecan u Interu, i da ga niko nije pozvao iz Bajerna, svi ostaju u Interu od Lukaka do Hakmija pa do Skrinjara i Bastonija. sto se tice Lautara ako ode neka ide za 100 mil eura, Inter sa tom lovom kupi Muriela, Gosensa i Vlahovica koji garantuju 40 do 45 golova skupa, Lautaro sigurno ne moze sam da postigne 40 i vise komada, sledeci Skudeto bude jos u Aprilu osvojen bez Lautara
P

Pppppp

pre gotovo 3 godine

Bice malo sutra Raspada se Inter..
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Milan se vec raspao sa juventusom i ostalima, Inter sad samo moze da bude bolji sledece sezone, Milan i juventus se raspadaju, tek ces da se nerviras brate, koja prpa ? od raspadnog Milana i i juventusa, dali torinu golove za cetvrto mesto koje nije sigurno i sad treba da nas bude prpa od rasoadnog Milana, nije ti INTER Torino aj poZdrav brate :) 20 Skudeto u najavi za dusmane malene, ciju ciju misevi :)))))))))))))))
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

da se razumemo ne likujem vec govorim realno milan je pre neku godinu bio u istim problemima ali kinezi nisu hteli ga prodaju pa su bukvalno jos vise produbili tu krizu. iskreno nadam se brzoj prodaji jer bi onda znacilo prodaju jednog dva igraca da se ispeglaju dugovi a ako ostanu kinezi onda sledi rasprodaja svega sto se moze prodati.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Nikad losiji milan!
S

Sove

pre gotovo 3 godine

U slučaju istog broja bodova i Milan i Atalanta i Napoli imaju bolji međusobni skor od Juventusa. Ukoliko Inter pobedi Juventus tjt Liga Evrope je zagarantovana.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Mene pomalo stra' od ovog Milana...
R

Rossonerooo

pre gotovo 3 godine

A cijelu evropu od Intera sledecu lg sampiona, naravno ako prodju grupu
K

Kolumbo

pre gotovo 3 godine

Ispade da je Bolonja prodala meč.Benveneto izgubio a Đenova sa ova tri boda i 39 ukupno u zadnja dva meča ulazi potpuno opušteno.
G

GostPa

pre gotovo 3 godine

da je Lijanko dobar uzeo bi ga Brazil. Covek otisao od nas i kad je dobio kartu u jednom pravcu iz domovine, pokunjen, kuca na stara vrata. Izvolite apologeti videti kako je pored kamena u odbrani proslo 7 golova apropo jucerasnje vesti
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Po postavi koju je izveo Davide Nikola, deluje kao da se Torino sklonio Milanu, pola ekipe je promenio. Izgleda je Anjeli mnogo iznervirao Urbana Kaira

Milan1989

pre gotovo 3 godine

Kakva utakmica u Torinu,fenomenalno.Uživao sam u utakmici,iako sam gledao samo drugo poluvreme.Biće napeto za to mesto u LŠ.Juventus ima utakmicu s Interom,gde moraju da jure pobedu zbog LŠ,nakon 4 dana sledi finale kupa koje im je jedina šansa za trofej u ovoj sezoni.Ako izgubi od Intera,to je kraj.Napoli igra s Fiorentinom gde bi moglo da bude problema.Naravno,mislim na Vlahovića.Nakon toga igraju s Veronom.Atalanta igra protiv Đenove i kasnije s Milanom,mislim da imaju sigurnu Ligu Šampiona.A što se Milana tiče igraju s Kaljarijem što bi moglo da im obezbedi ono što žele godinama.I na kraju mislim da će tabela izgledati ovako isto kao sad,uz to da će Atalanta pobeći Milanu za par bodova.
J

Juventino vero

pre gotovo 3 godine

Juventus vec ima jedan osvojen trofej ove sezone a to je Superkup Italije koji su osvojili u januaru mesecu na stadionu Mapei protiv Napolija. Neko ce reci beznacajan trofej ali nije bas uvek tako. Tako da ce finale Kupa Italije protiv fantasticne Atalante biti prilika za Juve da ovu uzasnu sezonu, sezonu za zaborav, ipak zavrsi sa dva osvojena trofeja. Sto se tice sansi za cetvrto mesto i plasman u Ligu sampiona mislim da su Juventusove sanse veoma male, skoro nikakve. Prvo treba pobediti Inter na Alijanc stadionu i moliti Boga da Napoli ne pobedi ljubicice u Firenci. Tesko!!!
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

MILAN I NAPOLI,ATALANTA,INTER LIGA SAMPIONA,JUVENTUS LIGA EVROPE,LACIO LIGA EVROPE,ROMA KONFERENCIJA
M

Mika kralj

pre gotovo 3 godine

E dobar ovaj juventusov igrac berardi
C

Capello

pre gotovo 3 godine

Milan zapalio torino utrpase ljudi 10 komada za 3 dana.Vidi se dobra mlada ekipa sad se pojacati i moze se pucati visoko.
P

Pppppp

pre gotovo 3 godine

Forza Milan
M

Marco

pre gotovo 3 godine

Grande Milan, Grande Milan!!! Nadam se da ce Torino ostati u ligi!