Feliks Afena Đan i Žoze Murinjo (©Reuters)
Feliks Afena Đan i Žoze Murinjo (©Reuters)

Feliks polomio nogu Vajnaldumu i potpisao sebi ispisnicu iz Rome

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.08.22. | 08:54

Vučica će ga već koliko danas prodati Kremonezeu

Momak koji obećava, takve u Rimu posebno vole. Međutim, Feliks Afena Đan po svemu sudeći neće ostati posebno upamćen u Večnom gradu, jer će već koliko večeras biti prodat Kremomezeu kako bi se otvorio prostor za dovođenje iskusnijeg napadača. Čitaj: Andreu Belotija, kome je istekao ugovor sa Torinom.

Feliksov položaj nije popravio ni strašan incident sa jučerašnjeg treninga na kome je napadač iz Gane preoštro uleteo u Žoržinja Vajnalduma i Holanđaninu polomio nogu. Minimalna pauza dva i po meseca, verovatnije je da se Holanđanin neće vraćati na teren do kraja ove kalendarske godine.

Izabrane vesti

Svedoci kažu da je Murinjo - sećate se da je Afeni kupio kopačke od 800 evra nakon dva kola protiv Đenove prošle sezone - pobesneo kada je video šta je Feliks uradio. I mada je i ranije planirao da se rastane sa njim sada se učvstio u stavu. Štaviše, verovatno mu je žao što ga nije dao za manje pare.

Salernitana i Kremoneze su odavno krenuli u napad na Afenu Đana. Kremoneze je bio mnogo konkretniji i ponudio 7.000.000 evra na ime obeštećenja, računajući tu i bonuse. Roma je zatezala, tražila 10.000.000 evra, vratilo joj se na jučerašnjem treningu. Nije naravno Feliks to namerno uradio, ali ako je i postojala šansa da ga Vučica zadrži – a ugovor je nedavno obnovio do 2026. godine – ona je sada definitivno iščezla.

Za danas je zakazan novi sastanak predstavnika Rome i Kremoneza. Verujemo da će se već dogovoriti.



tagovi

Feliks AfenaŽoržinjo Vajnaldum

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara