Nikola Kodžić (©Starsport)
Nikola Kodžić (©Starsport)

Fenjeraš udara na lidera Mozzart Bet Prve lige Srbije, Kodžića brine planinska klima

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.10.22. | 09:59

Zlatibor dočekuje IMT u ponedeljak od 14 časova, u okviru 15. kola

Remi IMT-a sa Železničarom (0:0) u prošlom kolu nije skupo koštao lidera Mozzart Bet Prve lige Srbije. Grafičar je u nedelju odigrao samo 2:2 sa Radničkim iz Sremske Mitrovice, pa Traktoristi ovog ponedeljka od 14 časova imaju priliku da pobedom nad Zlatiborom pobegnu najbližem pratiocu na tabeli +5.

Prošlog vikenda je IMT odigrao tek četvrti meč na kojem nije uspeo da postigne pogodak, ali mu je to bila 10. uzastopna utakmica u svim takmičenjima bez poraza. Ekipa Zorana Vasiljevića je dodatno popravila utisak u sredu, kada je iz Kupa Srbije eliminisala Radnički iz Kragujevca, člana Mozzart Bet Superlige. Pobedom sa 2:1 se plasirala u osminu finala.

Izabrane vesti

Ipak, nema puno vremena za odmor, nastavlja se borba u prvenstvu. Na papiru Beograđane očekuje duel sa najslabijim timom na tabeli Zlatiborom, ali fudbaler IMT-a Nikola Kodžić je oprezan zbog klime u Čajetini.

Očekuje nas veoma teška utakmica protiv ekipe koja se grčevito bori za opstanak. Takođe uslovi za igru neće biti laki zbog planinske klime. Dobro smo analizirali protivnika i pripremili se za meč. Idemo na pobedu kao i svaku utakmicu do sad i sve osim trijumfa bio bi neuspeh za nas. Pozivam navijače da nas podrže u što većem broju na ovom teškom gostovanju“, poručio je Kodžić.

14.00: (5,90) Zlatibor (3,80) IMT (1,55)

Zlatibor se nalazi u velikom problemu, pošto nije uspeo da trijumfuje na poslednjih sedam prvenstvenih mečeva. U tom periodu je osvojo samo tri boda, odigrao je po 0:0 sa Metalcem i Mačvom, a 1:1 sa Radničkim iz Sremske Mitrovice. Doduše, niko ga rezultatski nije nadigrao u septembru i oktobru, sva četiri poraza su bila sa po golom razlike.

Tim iz Čajetine je takođe igrao u sredu Kup Srbije, samo što nije dobro prošao kao IMT. Kod kuće je relativno rutinski poražen od Čukaričkog sa 2:0. Doduše, to je bilo sasvim očekivano, prava senzacija bi bila da su Brđani eliminisani.

Zlatibor i IMT su se do sada sastali samo dva puta u takmičarskim utakmicama. Bilo je to prošle sezone, kada su oba duela završena remijima bez golova.

--------------

Odbrojavanje je počelo, još 8 dana je ostalo do kraja nagradne igre Mozzarta. Pogodi najveću dnevnu kvotu i osvoji let iz snova za Katar, gledaj meč Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu.

---------------

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 15. KOLO

Subota

Jedinstvo Ub - Mačva 1:0 (0:0)

/Karikari 48/

Železničar - OFK Vršac 1:0 (1:0)

/Grgić 39/

Trajal Kruševac - Loznica 1:0 (1:0)

/Krstić 21/

Nedelja

Grafičar - Radnički SM 2:2 (0:1)

/N.Mituljikić 53, Bubanj 90 - Ilić 12, Đorđević 62/

Sloboda Užice - Metalac 2:0 (1:0)

/Šušnjar 30 i 85/

Ponedeljak

14.00: (2,65) Radnički Novi Beograd (2,85) Inđija (2,85)

14.00: (2,40) RFK Novi Sad (3,00) Rad (3,05)

14.00: (5,90) Zlatibor (3,80) IMT (1,55)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Prva liga SrbijeMozzart Bet Prva liga SrbijeZlatiborIMT

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara