Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ferdinandova pijana epizoda: Popio sam tri viskija i molim se da me ne ubaci na teren… A onda me prozovu

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.01.21. | 17:36

Igrao je pod dejstvom alkohola meč protiv Arsenala sa 17 godina

Do nekih interesantnih priča dođemo i čujemo ih tek kada sportisti završe karijere. I kada prođe mnogo godina. Jedna takva odnosi se na Rija Ferdinanda. Naime, otkrio je da je igrao pijan utakmicu protiv Arsenala. Tada je imao 17 godina, 1996. godine.

Igrao je pošto je popio rakije (viskija).

Izabrane vesti

Zapravo, nije trebalo da se nađe u timu, ali ga je ekonom pronašao i rekao mu da će biti u timu. Da mora da se spremi i obuče opremu.

"Imao sam viski i koka-kolu u ruci. Rekao mi je da to spustim iz ruku. A ja sam bio u fazonu: ´Popio sam tri viskija i sada treba da igram na Hajberiju?", prisetio se Ferdinand.

Vezista Paulo Futre se strašno iznervirao jer nije dobio dres sa brojem 10.1

"Bio sam na klupi i samo se molio se da ne uđem. Ne mogu sa tri brendija na teren. A, onda sam ušao". Zamenio je Slavena Bilića u 87. minutu u porazu od 2:0.

Nije ovo prvi put da je Ferdinand pričao o svojim dodirima sa alkoholom.

"Neki elementi moje karijere su mutni. Kada sam bio mlad, bio sam lud. Proveo bih po ceo dan pijući, znao sam da popijem deset krigli piva i da se onda prebacim na vodku", rekao je jednom prilikom Ferdinand.

Nije alkohol bio stran Ferdinandu dok je bio u redovima Čekićara.

"U Vest Hemu je postojala kultura pića, uvek bismo pili posle utakmica. Imam rupe iz tog perioda. Ljudi me pitaju za neke rezultate, a ja ne mogu da se setim", rekao je Rio.


tagovi

Rio Ferdinand

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara