Željko Gavrić (©Starsport)
Željko Gavrić (©Starsport)

Ferencvaroš poslao Željka Gavrića na kaljenje u Slovačku

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.09.22. | 12:21

Bivši fudbaler Crvene zvezde neće moći protiv svojih u Ligi Evrope

Žreb je spojio Crvenu zvezdu i Ferencvaroš u Grupi H Ligi Evrope, ali Željko Gavrić neće dobiti priliku da otputuje na “službeni put” do svoje druge kuće, jer mađarski šampion je procenio da je 21-godišnji krilni fudbaler ni ovog leta neće imati minute pa ga je poslao na kaljenje.

Gavrić će narednu sezonu provesti na pozajmici u DAC Dunajskoj stredi, trenutno četvrtoplasiranoj ekipi prvenstva Slovačke. Evropu neće videti, jer je DAC u plej-ofu za Ligu konferencije ispao u dvomeču sa rumunskim klubom FCSB.

Izabrane vesti

Pa opet, sezona u Slovačkoj mogla bi da mu pomogne da vrati samopouzdanje, jer ovog leta nije odigrao ni minut u Budimpešti, a i prošle je imao skromnu minutažu. Da budemo precizni svega 484 minuta raspoređena na 15 utakmica.

Podsetimo, Ferencvaroš je Gavrića i doveo na leto 2021. godine nakon što je Crvenoj zvezdi na ime obeštećenja dao 1.200.000 evra i ostavio joj 20 odsto od naredne prodaje. Samom fudbaleru Fradi je dao godišnju platu od 350.000 evra, ali sada već postaje jasno da će Gavrić morati muški da se preznoji ne bi li je opravdao.



tagovi

Željko GavrićFerencvaroš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara