Filip Kostić (©Reuters)
Filip Kostić (©Reuters)

Filip Kostić može da ide za 10.000.000, pitaju klubovi iz Italije, Španije i Engleske

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.24. | 14:52

Ali konkretnih ponuda još nema

Bio je to vrhunac karijere Filipa Kostića. Juventus. Prva sezona je čak bila vrlo dobra (tri gola i osam asistencija), ali proletos je srpski internacionalac polako počeo da gubi status nezamenljivog u timu Masimilijana Alegrija. I bez obzira na to što je Alegri otišao, a na njegovo mesto stigao Tijago Mota, čini se da će iz Torina i sam Kostić.

Italijanski mediji navode da Juve ne bi imao ništa protiv rastanka sa 31-godišnjim fudbalerom, pod uslovom da na klupsku adresu stigne adekvatna ponuda. Konkretno bi to značilo – ček na desetak miliona evra. Tek da povrati veći deo investicije od 15.000.000 evra koliko je Stara dama platila Ajntrahtu da dovede Kostića na leto 2022.

Izabrane vesti

Da li će dobiti baš toliko, pitanje je, mada je Juve spreman i da pregovara za milion ili dva gore-dole. A zainteresovanih ima. Na sve strane.

Tvrdi se da Kostića već neko vreme klubovi iz Italije, Španije, pa i Premijer lige. Konkretno, u priči su Bornmut i Kristal Palas. Ali mnogo interesantnije zvuče iz prve dve zemlje, jer su za Kostića zainteresovani i Napoli i Atletiko Madrid.

Uz napomenu da bi u obe varijante Kostiću bar inicijalno bila namenjena uloga rezerviste. U Madridu kao alternativno rešenje za Lina, u Napulju za novo pojačanje Leonarda Spinacolu, koga su povrede umele da namuče kroz karijeru.


tagovi

Filip KostićLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara