Komentari na vest

Filip Kostić - najveći Lacijev transfer u poslednjih 20 godina

G

Ganga

pre preko 2 godine

LacijEv?
P

Presvega

pre preko 2 godine

Ne razumen ajntraht koji ga daje ispod svake cene, zašto pobogu samo 20 miliona
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Ko ne veruje u sveopštu korupciju Srpskog fudbala, treba samo da pogleda na karijeru ovog momka. Od sjajnog gola za veliku pobedu nad Španijom u dresu mladih, do niza godina kao jedan od najboljih asistenata Bundeslige, ovaj dečko je za svaku pohvalu. Nigde ga nema po splavovima, žutoj štampi, itd...Samo kida. U reprezentaciji (kao i novi kolega SMS) mu nikada nije pružena prava i konstantna prilika, što je teška blamaža za sve nas. Samo da dodam: ne pljujte naše internacionalce. Da imamo sada Adama Marušića (takodje novog kolegu Kostića i rodjenog Beogradjana) to bi bila prilično solidna repka s realnom sposobnošću da se isfura 3-5-2 formacija za kojom mnogi od nas žude. U svakom slučaju: bravo Fićo!
n

nehehe82

pre preko 2 godine

Sve se slazem sa tobom osim za izlaske hehe...dodji do Kga gori Cokolada kad on dodje hehe salu na stranu Fica je nas brat!
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Joj bre sta sve pišete. Iznervirali ste me ljudi. Pustite vi platu, papire, i razne mudrolije.. Pozelite srecu svom reprezentativcu, da nastavi gde je stao i da bude ziv i zdrav. Kosticu srecno majstore.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Bice ujedno i nejveci promasaj LACIJEV u poslednjih 20 godina. Kad su novinari nepismeni sta onda deci zameriti?
G

Gospodar strsljenova

pre preko 2 godine

To Lacijev najveci transfer? Ne bih rekao, imali su oni vece transfere, kad su doveli Klosea, Felipe Andersona, Kandrevu, Flokarija, Stankeviciusa, Hernanesa, ili Lukas Leivu.
k

kgmalavagatrecazgradahaha

pre preko 2 godine

Ne moze niko da me ubedi da ovaj decko ne zasluzuje 4 milki godisnje ugovor na 5 god minimum...To su notorne gluposti i lazi,sigurno je imao vise para u Frankfurtu,a i nece za 2 miliona da on igra jer ima sezonu iz snova,moze sigurno negde da se naplati mnogo mnogo vise.Tolko
A

Aca11

pre preko 2 godine

Njegova bruto plata u Ajntrahtu iznosi 2,5 miliona evra, ali kada se odbiju porezi, on zaradi oko 1,25 miliona evra neto. Sa druge strane, u Laciju bi zarada trebala da mu iznosi oko 2,2 miliona evra neto, što je skoro dvostruko više nego u Ajntrahtu. Tome treba dodati pogodnosti u vidu daleko viših bonusa, ali i ugovora na 5 sezona, koji je teško dobiti u zrelijim godinama...
@

@i sada i ostali

pre preko 2 godine

U Laciju ima jedno 15 registrovanih igrača koji dolaze van EU, ne pišite gluposti više.
g

goust

pre preko 2 godine

Reč je o onima koji poseduju isključivo i samo dokumente jedne zemlje koja se nalazi van granica EU. Lacio ima prostora za dvojicu, to su trenutno Felipe Anderson I Kamenović.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ko mu je menadzer?!Jel isti kao SMS-u?!Da znamo da li ce od ovoga niti nesto ili NISTA?!
9

951357

pre preko 2 godine

Čiji transfer? I ko je taj Lacije?
K

Kri

pre preko 2 godine

Jesi li ponosan na sebe? Mislim da si prerastao ovu sredinu, sad ti je samo nebo granica kad je humor u pitanju
d

dokurcio

pre preko 2 godine

si.
B

BREkalo

pre preko 2 godine

srbi su najnepismeniji narod u svijetu
9

951357

pre preko 2 godine

@kri - naravno da sam ponosan. Kako ne bih bio ponosan kad sam pismen u zemlji nepismenih i polupismenih? Zamisli, čak i padeže znam. A to što nekima smeta pismenost, to je njihov problem.
I

I sada

pre preko 2 godine

Kamenovic nece videti Lazio vise, 2 igraca van EU se mogu registrovati, to ce verovatno narednih 3, 4 godina biti SMS i Kostic.. Ne znas jel bolje otici rano u inostranstvo i uzeti kes, ali ne igrati ili da je ostao u Cuki i cekao neki tim koji ce mu dati sansu da igra..
j

jsa

pre preko 2 godine

SMS IMA SPANSKE PAPIRE
a

as

pre preko 2 godine

Koji keš uzeti? Ti stvarno misliš da su na zapati sisali vesla kao klinci, pa da daju velike plate šakom i kapom? Sergej je, kada je tek stigao u Lacio, imao platu 650.000 godišnje, a u klub je došao kao najbolji igrač belgijskog šampionata, a ne kao igrač Bačke Palanke sa 200 minuta profesionalnog fudbala iza sebe.
G

Goster

pre preko 2 godine

SMS ima državljanstvo Španije ,i nije tačno da mogu 2 biti u ekipi nego 2 mogu da se kupe u letnjem prelaznom roku,Anderson treba još pola sezone da odigra i dobiće državljanstvo Italije,ali su požurili da ga kupe jer je bio džabe,kamenovic svakako ide najvjerovatnije na pozajmicu u salernotanu koja je drugi lotitov klub...ako Kostić bude asistirao kao dosad ima i onaj Murići da se nadaje golova
#

#Surovo A #Realno

pre preko 2 godine

Otići će u Salerintanu na pozajmicu,možda ga i otkupe ( ali kao fol ) jer i jedan i drugi klub drži Lolito,gazda Lacija. Tako da. Biće šanse za njega. Ako su ga uzeli,solidno platili ,daće mu šansu nekada vrv. Ili će bar zaraditi na njemu, ako se pokaže dobro na pozajmicama.
D

Dr House

pre preko 2 godine

Nisam siguran da je bas tako. Radi se o dva non-eu igraca po prelaznom roku. Sada su dosli Kamenovic, Felipe Anderson i Fica (ako dodje). I jedan od njih ne moze da bude registrovan za ovu sezonu.
1

12

pre preko 2 godine

Sergej je rodjen u Spaniji tako da za njega to ne vazi. Drugi igrac je Felipe Anderson koji uz Kostica zauzima mesta van EU
L

Luka muka

pre preko 2 godine

Mislim da je SMS rodjen u Spaniji i da poseduje i spanski pasos tako da on ne zauzima mesto stranca ali slazem se da Kameni nece videti Lacija nadam se da obojica gresimo ali teska prica..
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Sergej ima i Špansko državljanstvo, tako da on ne spada u tu kategoriju ali zato Marušić, Hysaj, Muriqi...
N

NePitajuSeOni

pre preko 2 godine

Nemoj da si pglu, verujem da se makar 50posto klinaca koje odlaze preko da igraju ne pitaju oko transfera nista.
T

Toledo

pre preko 2 godine

Pa salju ga na pozajmicu, ipak ce igrati negde
G

Golman

pre preko 2 godine

Koliku platu ima u Nemackoj ako mu je ovo ugovor karijere?
T

Talaga

pre preko 2 godine

Ima 1 i 2500 hiljada
#

#Surovo A #Realno

pre preko 2 godine

Naš Kragujevčanin Fićko 😊👏 U Frankfurtu imao oko 1,7 miliona. Bar su tako svi ovde pričali,a i može se naći podatak na netu. Dobio povećanje od 500 hiljada po sezoni,ugovor na 5 god. Napredak definitivno za njega 😇⚽️
L

Luka muka

pre preko 2 godine

Pise na kraju teksta 2,5 mil bruto u Nemackoj kad na to odbijes porez nekih 40-50 posto znaci negde oko 1,3 ili 1,4 mil godisnje
P

Partymaker

pre preko 2 godine

2,5 miliona brutto u Frankfurtu a u Laciji 2,2 miliona netto... Odprilike ima duplo vise... Sa sportske strane je od prilike na istom, nije Lacio ne znam kakva aždaja od tima, kao ni Frankfurt